|
|
- yatak giysisi
(lethe, 23.10.2004 21:02)
- içinde en çok rahat edilen giysi..eve gelir böle üstüne geçiriverirsin..ooh!
(jaded, 23.10.2004 21:05)
- o kadar mühim bir giysidir ki adına parti bile yapılır.
(bkz: pijama partisi)
- türk halkınca çizgilisi makbüldür
(dibap, 23.10.2004 21:25)
- çarşambaları kadıköy crimson'dalar.
http://www.pijamapartisi.com/
- dışarıda pijama ile dolaşan bi kaç insan olsa rahatlığı sayesinde bi anda moda olabilecek kıyafet.
(bkz: mis)
(bkz: keşke)(böcek, 13.10.2005 22:09)
- şuan taşkışlada konser veren cover yapan gaz grup. her çaldıkları parça birbirinden gaz.
(nuvalo, 05.05.2006 23:36 ~ 23:37)
- her cumartesi on the run'dalar. coşturmasını beceriyolar.
(viola, 05.05.2006 23:52)
- eve gittiğimde ayıptır söylemesi 24 saat ve hatta daha fazla bir süre boyunca üzerimden çıkarmadığım giysilerdir..(bkz: ev hali)
- can karakuzulu gibi yetenekli ve hoş sohbet bir gitariste sahip grup..
- önemli bir olay yoksa , asla üstümden çıkarmayacağım giysi.
s:sos
b:bir dost
b:hadi fener'e gidelim bugün.
s:pijamamlayım gelemem.
b:ee giyin o zaman hadi.
s:ya olmaz.
b:bak bıdıcan'da ordadır şimdi.
s:tamam tamam,geliyorum.(sos, 17.03.2007 15:29 ~ 15:39)
- sebebini bilmediğim bir şekilde kullanamadığım giysimsi.ya darlanıyorum ya da bilmeden azla mı yetiniyorum ne
- en çok tiki kızların, ardından da erkeklerinin sabitleşmiş kıyafeti.
gri tonlardadır. kıç hatlarını aşırı şekilde ortaya çıkartır. belki rahatlığı, belki de hatları belli etmesi sebebiyle tercih edilmekte.
ayrıca, arkadaşım tarafından böyle giyinenlere pijamalılar yakıştırması yapılmıştır.
(bkz: diesel pijama giymek)(venom, 26.06.2007 09:50)
- piyasa müzik yapan grup.
- seçtiği şarkılar olsun, canlı performansları ve sahnede sarf ettikleri enerji olsun gerçekten hakkını vererek yaptılar işlerini. şunu hiç tereddütsüz söyleyebilirim. dün gece dolapdere big gang'den daha iyi bir performans sergilediler. çoğunluk da buna katılacaktır.
go johnny go goo...
star wearing purple wearing purple...
- zirveyi zirve yapan grup.sahne performansları harika
- tanınmış olmakla* iyi olmanın aynı şey olmadığını bir kez daha kanıtlamış gruplardan biridir.
(frock, 23.03.2008 15:41)
- seçtikleri şarkılarla eğlendiren gurup
(kenny, 23.03.2008 18:32)
- bu çocuklar çok eğlenceli..
özellikle solist, elektro gitardaki genç bir de baterist pek şık insanlar.. solistimizin iletişim çabalarına karşılık vermekte güçlük çeken kitle ve bu kitleyle yine solistimizin (benimsemişim) ısrarlı baş etme gayreti gözlerimi yaşarttı o esnada kulaklarıma çalınan disko partizani ile kendime geldim..
bass çalan arkadaşın dövmeleri ve aşırı mimikleri, ve dahi jestleri gözüme batsa da bu grup iş yapar dedirtti bana.. performanslarını sevdim..
yanımda izmir'lerden gelen tazmanya canavarı vardı ve dedi ki, "bu adamlar izmir'de olsa ne iş yapar biliyor musun, toplasan 10 grup var izmir'de hepsinden başka bir repertuar ve sahne duruşu var bu adamların" dedi.. tespit insanı o da..
sözü yine pijama'ya ve solistleri kaan'a getirmek isterim son olarak, bu adamı akustik bir eserde dinlemek isterim, yalnızca gitarla..
sesi pek güzel, allah sahibine bağışlasın. amin.
(bkz: giriyi amin diyerek bitirmek)
http://pijamaonline.com/
- müzikten anlamadığımı anladığım grup.herkes hayran dilinden düşürmüyor.ama ben bir numaralarını göremedim.ne şarkıları çok iyi seslendiriyorlar ne de enstrumanları süper kullanıyorlar.
bu giri ile de beni mekanda zorla " lütfen biraz daha kalalım" diyerek tutan arkadaşlarıma sarfettiğim "müzik zevki yoksunusuz" yargısından dolayı da pişmanlık duyuyorum anlaşılan bir müzik zevki yoksunu benmişim.
yalnız, helldoradonun "a drinking song" parçasını da iğrenç söylüyorlar. gerçi ben seslendirdikleri güzel bir parça da hatırlamıyorum ya neyse...
- disko partizani şarkısının sonundaki soloyu orgdaki klarnet sesiyle ataraktan bana küçükken gittiğim düğünleri hatırlatan grup...
- diğer rock gruplarından ziyade, daha çok elektronik anlamda kendilerini gösteren grup. şarkılarında en ön planda olan alet org. prodigy, smack my bitch up nıda coverını gördüm ya, artık ölsem de gam yemem.
(mahone, 29.03.2008 03:44 ~ 13:30)
- 1 kasım studio live konserinde ön grup olarak sahne almış, herkesi coşturmuş, çok enerjik, sempatik ve yetenekli adamlardan oluşan grup.
|