piigs   

adana çık aradan

1. best'te yeni kurulan oluşumun adı.
    akdeniz ülkelerinden gençleri bir araya getirmek ve eğlenmek amaçlı grup.
    p=portekiz
    i=italya
    i=istanbul
    g=yunanistan
    s=ispanya

diğer 4 ülkeden best'te en az 3'er temsilci olması nedeniyle onlar ülke isimleri ile, biz ise türkiye'den tek itü olduğundan istanbul ile temsil ediliyoruz.
    (stocky2001, 13.12.2004 18:59)
  2. jamboree adı verilen eğlence olayının piigs adına olanı ilk kez bu sene türkiyede yapılıcak * 1 hafta boyunca akdenizin 4 ülkesinden gelen deli alkoliklerle geçireceğimiz bu aktiviteyi düzenlemeyi kabul eden stocky2001 nickli cesur,iyi kalpli,kültürlü ve bir o kadar da sevecen arkadaşımızdır.

zatına burdan en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
    (lillymarlin, 13.12.2004 21:26)
  3. orgy ya da sazan lakabı ile ödüllendirilen arkadaş stocky2001 bu olayın başıdır
    (kornish, 13.12.2004 21:28)
  4. * ilki selanik'te yapılacaktır bu organizasyonun jamboree'si. stocky2001 de hiç öyle cesur, iyi kalpli, kültürlü ve bir o kadar da sevecen bir arkadaşınız değildir. manyaktır o, ruh hastasıdır, kültürsüz kıronun tekidir, ayıdır, korkaktır vs...
    (bkz: sazan kadar başına taş düşsün kornish)
    (bkz: o orgy seni çarpsın johnnyenglish)
    (bkz: sana da bir şey bulacam lillymarlin)
    (stocky2001, 13.12.2004 21:30)
  5. (bkz: gel gel kim olursan ol gene gel)
    felsefesi ile yola çıkılmış ve başa stocky2001 geçirilmiş organizasyon
    (kornish, 13.12.2004 21:32)
  6. hani tüm ülkelere isimleri ile hitap ederken neden türkiye yi istanbul diye sunuyorlar diye de sormak gerekir kanımca, ben toplanmam kardeşim siz türkiyeyi tanımadıkça demek lazım kendilerine
    (tainakan, 13.12.2004 21:35)
  7. talin'den maria adında co-orgy'ler getirilecek organizasyon * *
    (stocky2001, 13.12.2004 21:36)
  8. ilk giride de denildiği gibi, "diğer 4 ülkeden best'te en az 3'er temsilci olması nedeniyle onlar ülke isimleri ile, biz ise türkiye'den tek itü olduğundan istanbul ile temsil ediliyoruz. "

tek tek porto, lizbon, almada, coimbra yazmak yerine portekiz lbg'lerini temsilsen p, roma, roma tor vergata, napoli, milan, torino yazmak yerine italyan lbg'lerini temsilen i, atina, selanik, patras, hanya yazmak yerine yunanistan'ı temsilen g * ve valladolid, madrid, barcelona yazmak yerine ispanya'yı temsilen s * kullanılmasına karşın, maalisef ülkemizden sadece itü olduğundan işin içinde istanbul direk yazılmıştır. ama derseniz ki ben yıldız teknik üniversitesi'denim, marmara üniversitesi'denim, boğaziçi üniversitesi'ndenim, istanbul üniversitesi'ndenim,vs... kuralım bir yerel grup da bizim okulda mühendis ve mimarlara, o zaman kapımız açık, yardım ederiz.
    (stocky2001, 13.12.2004 21:42)
  9. ilk piigs camp, 22-28 agustos 2005 tarihleri arasında italya'nın güneyinde yapılacaktır. umuyoruz ki bir türlü piigs e dahil olamayan fransızlardan lbg supelec, maddi destek verecektir.
    (lillymarlin, 09.05.2005 21:20)