trt taradından bu halde görülmek istenmiş ancak kendisi domuz olup , ülkemiz büyücü , şaman vs. tarzında yobazların işgali altında olduğundan mensubu olduğu çizgi dizi winnie the pooh yayından kaldırılmıştır.
haylaz gülüşlü, çilli, kendinden sürmeli gözlü, saçı ezelden fönlü bir tür karışık meyvalı tart. bazen reçeli fazla kaçıyor, bazen tadı tam kıvama geliyor.
piglet içindekilerin çeyreğini akıtabilse, kendini, ruhunu biraz gözler önüne serse, zaman durur. bunu bildiğinden ekonomi yapıyor, toplumun cinsine yüklediği görevleri kılıf belleyip, aramıza karışıyor. sonunda buraya da karışmış. ben kendini tutamadığında patlattığı o komik kahkasından tanıdım, bir de yazılarına döktüğü çillerinden.
e şanslıyım.
hoşgelmiş...
armadillo mu yoksa domuz mu olduğu anlaşılamayan winnie the pooh karakteri. armadilloya benziyor ama onlar gibi itici, korkunç bi tipi de yok. bilemedim ben.
en sevimsiz winnie the pooh karakteridir.sevmiyorum arkadaşım yapmacık gelio bana piglet. yalandan yapıyor o korkmaz hiçbişeyden.ilgi çekmeye çalışıo aklınca ama sevim ötesi tigger bin basar ona.(bkz: hıh)