pierre cardin   

adana çık aradan

1. fransız modacı ve onun kurduğu hazır giyim şirketinin adı.
    (pseudonym, 04.05.2006 03:06)
  2. (bkz: pierre cardon)
    (gergedan, 26.07.2007 22:02)
  3. an itibariyle mideme ağrı yerleşmesini sağlayan aydınlı grup'a ait adi takım elbise markası.

dört sefer giyilmiş bir takım elbise tüylenme yapar mı yahu? üstelik benim hatammış. müşteri köstek hattı zımbırtısı bildirdi.

naçizane şimdi ayrıntılı raporu bekliyorum. elime geçsin aynen tüketici hakem heyetine sonra nereye kadar gidilecekse oraya gideceğim.

ben de sözlüğü sikayetvar coma çevirdim son günlerde ama ben de mi bahtsızlık var yoksa etrafım mı şark kurnazı esnaflarla dolu bilemiyorum.
    (diabetik nöropati, 08.07.2008 16:55 ~ 16:56)
  4. sözünü tutmayan bir grubun elinde imiş bu marka. onu anladık bugün.

(bkz: aydınlı grup)

müşteri köstek hattının söylediği gibi iki gün sonra mağazaya gittim, sır gibi sakladıkları kullanım hatamı öğrenmek için. ama benim takımın ve devlet sırrı gibi saklanan raporun yerinde yeller esiyordu.

"daha gelmedi bizde numaranız var" dediler.
    "kargoda kaybolan bile var" dediler.
    " o kadar yoğun çalışıyor ki bu iade kabul grubu yetişemiyor bile" dediler. "aslında bu iş bizi ilgilendirmiyor ama..." dediler.

aslında " behey safım biz adi elbiseler üreten müşteriyle satana dek ilgilenen gerisi umrunda olmayan bir markayız; niye gelip bizden alışveriş yaparsın ki" dediler ya...

neyse bir bardak soğuk suyu olan var mı?
    (diabetik nöropati, 10.07.2008 20:19)