|
|
- her ortamda** beraber olduğumuz/olmayı istediğim ve ne mutlu ki sözlükte de karşılaştığım 4. nesil yazar. sevimli, cana yakın, şeker, deli, bıcır bıcır gibi sıfatlarının hepsini alnının akıyla kazanmış biricik dost, iyi ki varsın dedirten kişilik
(yiiit, 07.01.2007 21:54)
- (bkz: piedra ırmağının kenarında oturdum ve ağladım)
- iyiki olan 4. nesil yazar..
sevilesi pembe yanakları sıkılası öpülesi ısırılası insan..
ben ölüyorum çürüyorum diye ağlarken bile bıkmadan beni teselli etmiş ölmiceksin demiştir..
(bkz: canım benim)
- "yavrumm kızınca da çok güzel oluyosun" demiş gibi olacak ama kızarken bile çok tatlı olan bi insandır. çok şekerdir, yardımseverdir, epoca ve goddamngenius tartışmalarında her zaman epocanın yanında yer alarak bi anlamda da haklıyı savunarak kalpleri fethetmiştir. çok şirindir, tatlıdır, cana yakındır.
(bkz: gülünce çok tatlı)
(bkz: yine de hic kızma sen)(epoca, 06.02.2007 19:22)
- yardımsever, iyi kalpli, zehir gibi bir sözlük yazarı. ayrıca evet pembe yanaklıdır. doğum günlerimizi aynı gün kutlarız. feministtir. müvekkilim goddamngenius karşısında her daim epocanın tarafını tutar. bir de vadideki zambakı alcaktı bana okuyacaktım, unuttum sanmasın. selam
- sürekli yanaklarının ve kollarının benim tarafımdan sıkılmasından dolayı cinnet geçirmeye an ve an ayaklaştığı pembişimiz, feminist, çok tatlı(suna hoca'nın enzimleri gibi) bir arkadaşımız...
- ankara fen lugatını başarıyla aktarmayı başaran arkadaş. kendisi aynı zamanda çok tosbik olur*.
not:tekrara gerek olmadığından dolayı şöyle bir bakınız nick altında kendine yer ediniyor: (bkz: arkadaşlara katılıyorum)
- lisedaşım,nesildaşım tıp öğrencisi arı.
- sözlük ortamında gayet iyi anlaşabildiğim ama ne var ki gerçek hayatta kavga etmeden duramadığım; yeni öğrendiği kelimeler ve esprileri* de başarılı bir şekilde diline pelesenk edebilen yazar kişisi. son zamanlarda girilerinde esprilere ve bakınızlara yer veriyor olması düşündürücü olmakla beraber sözlüğün ne anlama geldiğini bilen ve ona uygun giri girebilen bir yazardır da ayrıca... sözlüğü bir popüler olma ortamı olarak değil bilgi paylaşma platformu olarak gören ve "oylanmak umrumda değil ben içimden geçenleri yazıyorum" diyecek kadar da açıkyürekli olmakla beraber girilerime laf atarak beni sinirlendirmekten de geri kalmaz. velhasılıkelam seyrek yazsa da takip edilesi bir yazardır kendisi. ne kadar umrumda değil dese de bol artı'lı giriler diliyoruz...
(yiiit, 26.02.2008 01:01)
|