gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · domuz gribi
  4. · beşiktaş
  5. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  6. · disko kralı
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · giden bir yazarı arayıp ondan haber beklemek
  9. · kol kola yürüyen erkekler

pişkinti  

1. pek sık görüşmediğim, pek güzel lise arkadaşım. ha şimdi güzel dedim diye sözlük yazarlarının mesaj yağmuruna uğramasın, gözünüzü oyarım valla.

bir de, pek az görüşmemizden şikayet etmiş, bunun sebebini de burada açıklamayı kendime görev bilirim, kendisiyle defalarca "kız bana bi arkadaşını ayarlasana gı, hadi gı. bak böyle sap sap gezmiyim yazık bana ha" tarzında, pişkinti bana karı bul lan allahsız minvalli diyaloglara girmeme rağmen, bırakın birini ayarlamayı, bir tane bile kız arkadaşıyla tanıştırmadı beni. ben de tabi kestim tüm ilişkimi. ama durmamış burada da izimi bulmuş.

hoşgelmiş, gözlerinden öpüyorum.
    (mihman, 24.08.2009 02:05)
  2. bana değer vermeyi öğreten kişi. insanlara, çiçeklerin taç yapraklarına, kağıt parçalarına, sinema biletlerine, su şişesinin üstündeki suyun markasının yazdığı o şerite bile değer vermeyi öğrendim onun sayesinde. en küçük şeylerle mutluluğu yakalar, yine en küçük şeylerle mutsuzlukla boğulur. en buyuk tutkusu özgürlüktür. her yönüyle özgürdür. dayanamaz engellenmesine asla. kaplumbağası bile özgür dür onun. çok güzel güler. o kadar güler ki yanağından zorla gamzeler çıkartır bir sürü. gülsün hep. bi de garip sebeplerden her ayın birinde uykusuz bırakır. tıpkı şimdiki gibi.
    (rindane, 01.09.2009 02:43)
  3. (pişkinti, 02.09.2009 02:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil