photoshoplu vesikalık   

adana çık aradan

1. son zamanlarda görmeye alıştığımız vesikalık çeşidi.. erkeği parıl parıl yapar..
    (kerdem, 19.01.2005 00:57)
  2. erkeklerde yeni tıraş olmuş cildin yeşile çalar görüntüsünü yok etmek için yanakların bir güzel blurlanmasıyla ortaya çıkan vesikalıktır.

erkeği al yanaklı, sıkıştırıp yanakları sıkılası bir yaratığa döndürür.
    (whopper, 19.01.2005 01:05)
  3. uygulanan işlem blur değil, portrait skin cleaner ya da benzeri bir plug-in dir, kimi öküz fotoğrafçılar blur kullanmakta, bu da kişiyi her türlü ibneye benzetmektedir.
    photoshop kullanılmayan vesikalıklar da tam tersine at kıçına benzeyeceki müşteriyi memnun etmeyecektir, bu yüzden efendi gibi uygulanan photoshop çok da gereklidir.
    (bkz: itinayla sakınınız)
    (bkz: açılın ben fotoğrafçıyım)
    (comatose, 19.01.2005 01:12)
  4. (bkz: kodak digital gem airbrush professional)
    (pastaci, 19.01.2005 02:52)
  5. eğer işin ehli olmayan bir fotoğrafçıya düşmüşseniz sizi bir boka benzetemez. onca zaman bronzlaştırmaya çalışmışsınızdır. seversiniz o ten rengini dur dersiniz ben bir fiotoğraf çektireyim böyle. ancak o gerzek fotoğrafçı sanki siz ona beni çamaşır suyuna bas demişsiniz gibi bembeyaz verir size fotoğrafı. hayır bir de söylemesen neyse rötuş atmayın fotoğrafa diye. işin ehli olanlarda size bir fotoğraf verir ama bebek poposu gibi bir cildiniz var sanarsınız o fotoğraflara bakınca. renklerle oynamadan her şeyi düzeltebilirler.
    (bana bir nick bulun, 16.08.2008 12:34)