bugün itibariyle kafasını atatürk büstüne kafa atarak yarmış ve annesini gözyaşlarına boğmuş yazardır.. dediğine göre ana okulunda da bayrak direğine kafa atmış.. insanın aklına tek bir soru geliyor.. nedir bu şiddet bu celal?..
platonik, gotik, sempatik, kazık kadar olmuş bir veled..yaşının verdiği heyecandan dolayı olsa gerek çok hevesli, çok meraklı..
ne diyecen?!?!
gençlik işte, kanları kaynıyor..
deli çocuk. bu kadar enerjiyi nereden bulduğuna şaşırıyorum. son derece rahat tavırları ve yaşından büyük muhabbeti ile bir ara ulan kimle konuşuyorum dedirtmiştir.
arada dertleşiriz iyi gelir. karşılıklı data paylaşımında şu an için tek taraflı idare etsemde kendisinin verdiğim taktiklerle havuzunu zenginleştireceğine inanmaktayım. izmir e de her türlü beklemekteyim. kapımız her zaman açıktır.
kendisini çekirgem ilan ediyorum başka bir şey demiyorum bu babayiğit gence...
bok herifin tekidir. kamerada görmüşlüğüm olmasa üniversite mezunu, askerliğini yapmış, iş sahibi evli birisi olduğunu düşünecem. "yok ebenin..." demeyin, abartıyorum ama zeka yaşı konusunda bilgi edinilmesi için abartıyorum...
günü kurtaran adam. sayesinde bir grubun konseri iptal olmaktan kurtulup, başarıyla tamamlanmıştır. olmasaydı baştan iptal oluyordu valla helal olsun. konser fotoğraflarını da çekti. ayrıca çektiği fotoğraflarla iyi bir konser fotoğrafçısı olduğunu gösterdi bizlere(belki de acemi şansıydı*). kendisine müteşekkirim. bir konserde daha yardımcı olmuştu, deli bir ambulans şöförünün kullandığı tur otobüsüne* kadar ekipmanı taşımamıza yardımcı olmuştu(karşılığında da kebapları indirdi mideye tabi hayvan). yardımsever arı ödülünü veriyorum burdan kendine. iyi ki varsın lan lağım adamı! itü'ye de beklerim...
kendisine bir istek parça göndermek istiyorum burdan. sen aşk nedir bilir misin hıı? * ayrıca flüte ve flütçülere verdiği destekten dolayı kendisini kutluyor **, alkışlar eşliğinde plaketimizi sunuyoruz.
bi de kafası buruşuktur bunun ütüye ihtiyacı vardır. *
sözlüğümüzün içindeki sinema emektarıdır, televizyon yıldızıdır. yabancı damat dizisinde baklava dükkanının yanındaki ayakkabı boyacısını, lise defteri dizisinde yan sınıftan tebeşir almaya giden öğrenciyi, vizontele'de üç film birdene bilet alan genci, sezercik'te de "alacam o eşeği, vuracam kıçına kırbacı, vuracam vuracam" diyen şişkonun ekürisini oynamaktadır. *
ne desem...
önce dominant bir tanrıçanın * anlatımları ile birbirimizi gıyaben tanıdığımız, daha sonra karşılıklı mesajlaşmalarla * muhabbeti ilerlettiğimiz `kedili baba hazretleri. geyik insan. sıcak kanlılar familyasından. "o değil de" fetişi, muhabbet dominantı. rahatça muhabbet edebilen ve mantıklı konuşabilen insanlardan biri. muson yağmurları altında elleri göğe uzanmış, durmuş bir ağaç gibi hür ve ıslanmamış, amfitiyatrolarda kaybolmuş kişi. kalsın orda öyle. soba da yakar, portakal da soyar hem. mutlu işte böyle..
2048* bağlantısını sevdiğimdir.. istediğim şarkıyı benim indirme süremden önce indirip bir de bana gönderebilendir.. kendisine database muamelesi yapıp harddisk hediye edeceğimdir.. adsli ile 700 somaliliyi doyurasıcadır.. kıskanıyorum..
son umudu olan 4. nesil yazarlardan fazla beklentileri olan, sözlüğümüzün kontazwepsa'dan sonra en gotik , en melankolik yazarı. günden güne entelleşmekte,karanlıklaşmaktadır bu adam. önceleri 3 ayda 1 kitabı zor biriktirirken şimdilerde günde 2 kitabı yalayıp yutmakta. azminden dolayı kendisi kutluyor, 4. nesil gotiklerden (kız erkek farketmiyor,mebunun teki) umduğunu bulmasını diliyorum.
iyilik timsali gibi bişey. geçenlerde iskender yerken gördüm bunun nur yüzünü. kalan son pideyle, tabağını öyle bir parlattı ki gözlerime inanamadım. yazık, çocuk açmış dedim. fakat bnden ayrı götürüyormuş iskenderleri şimdilerde. kıskanıyorum. psikolojik arazlar vermeye başladım bile şimdiden. fevkalade müteessirim.
üniversiteyi kazanıp istanbula gelmesi istediğim, bunu içinde ders çalışması için baskı yaptığım, interneti yasakladığım bi yazar arkadaşımız. amma velakin söz dinlemezdir, ikide bi kaytarandır. az daha sık dişini burda daş hatunlar var, elini sallasan ellisi dedim, der demez abla ben ders çalışmaya gidiyom yaza görüşürüz dedi.. erkek milleti işte..