belki ilginizi çeker
  1. · wondrous un gizli işler çevirmesi
  2. · avon kataloğunu inceleyen adam modeli
  3. · sevilmeyen eserleri futbolla ilgili olan yazar
  4. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
gündem
  1. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  2. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  3. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  4. · alex hagi den daha iyidir
  5. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  6. · ahmet kaya
  7. · boylumlama
  8. · seksten daha iyi şeyler
  9. · sınavdan önce sıraya formül yazmak

phillytominny  

1. beşinci nesil yazar, son dört yılımın en güzel renklerinden biri.

biri hariç, hiç bi' arkadaşımla kavga etmem. phillytominny ile kavga etmek inanılmaz keyifli. ne zaman ne söyleyeceği pek belli değil. beni şaşırtır, güldürür tartışmanın ortasında.

hocalarla girilen komik diyalogların başrollerindendir.

sözlükte olduğu için mutlu olduğum insandır.
    (nilay, 08.11.2008 03:06 ~ 03:12)
  2. arkadaşları doğum gününde toplanmışlar phillytominny kişisine doğum günü eğlencesi yapmaktalar. ortada pasta yok. yazık; gitmiş kendi pastasını kendi almış. yedirmiş millete.

(bkz: tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım)
    (nilay, 30.12.2008 11:12)
  3. kimsenin çözmeye uğraşmaması gereken gizemli kişilik...

fazla diretmiyceksin arkadaşım fikirlerinden döndüremezsin ayrıca bazı pc programlarını sevmiyen tanıdığım tek insan sanki evlencek programla kursan ne olcak.. fakat çok severim kendisini uyumadığı zamanlarda çok eğlenceli olabiliyor ama zamanını bulmak zor işte, aynı zamanda amcam olur fazla yazamıycam.
    (dont judge me just restpect, 03.01.2009 14:19 ~ 06.01.2009 03:09)
  4. 52 yaşındadır.

ayrıca bu aralar sözlükte çok takılıp, kankalar ediniyor gördüğüm kadarıyla.

(bkz: kıskanırım seni ben)
    (nilay, 03.01.2009 16:09)
  5. babacan yazar.*
    (cveevezvea, 04.01.2009 04:00)
  6. şiddet yanlısı yazar.
    beni uykumdan döverek uyandırdı.
    (nilay, 12.01.2009 20:50)
  7. yine de yıllara rağmen beni bırakmayacağına inandığımdır.

bunca zamandır tahammül edebiliyorsa, millet iki gün dayanamazken, beni gerçekten seviyor demektir. varsın dövsün beni zibidi. öyle de anlaşırız.
    ki anlaşıyoruz da...

evime geldiğinde "hoşgeldin" yerine "siktir lan göt!" diye selamlıyorsam sadece bir kişiyi, sanıyorum o hakikaten özeldir.*
    (nilay, 09.06.2009 11:02)
  8. garnett'ten sonra t-wolves'un elinde kalan son önemli parçadır. yarın drafttan önce bir yarım saat yetkililerle konuşabilirse seneye tüm minnesota mutlu olabilir zannımca.

ayrıca brandon roy ve oj mayo'yu -maalesef- keyifle izleyemeyendir. yarın akşam kara kara düşünmemesini diliyorum.
    (kerk, 24.06.2009 23:06)
  9. günlerden bir gün kendisini en çok seven hocası* sabahın sekiz buçuğunda, sınıfın bi' kısmıyla seçmeli dersini yapmaya başlamıştır. on buçukta ise, aynı hocanın zorunlu dersi vardır. saatler onbiri gösterdiğinde sınıfımızın kapısı çalar. olaylar gelişir...

h: ooo hoşgeldin. nerdesin oooğluum? saat kaç?!!
    p: e hocam ancaaa.. saat on bir.
    sınıf kopuk.

böyle bi' rahatlık, bi' huzur. baktıkça rahatlıyorum.
    (nilay, 25.06.2009 00:03 ~ 00:05)
  10. ricky rubio'dan pek bir umutlu kurt yazar.
    (ms07, 26.06.2009 14:14)
  11. bu aralar evimizde ikamet eden sevimli insan. sabah bize büyük bir süpriz yapıp bulaşıkları yıkamış, çayı demleyip kahvaltıyı hazırlamıştır. bizde her kaldığında yapsın bize böyle sürprizler, yine yapsın, hep yapsın..
    (tıfıl afet, 26.06.2009 14:28)
  12. iş adamı.

ne zaman arasam i var amk. anlamıyorum ben. yaşadığı şehir de öyle işlerin yoğunluğuyla insanların kendini kaybettiği bi' yer de değil ha.. en yoğunum diyen kişinin günde en az beş saati kendisiyle baş başa kalmasına filan yeter. ama bunun işleri bitmek bilmez. neyse gizemleriyle sevdik, bağrımıza bastık. ne diyeyim...
    (nilay, 05.07.2009 23:22 ~ 02.08.2009 23:01)
  13. saatler geceyarısını bulduğunda bilgisayarı balkabağına,mause u ve modemi fareye dönüşen yazar.

bi peri bulsak masal devam edicek belkim ama şimdilik idare ediyoruz.
    (shilem, 08.07.2009 20:24)
  14. küçükken birlikte gazoz kapağı topladığımız, kibrit kutusu biriktirdiğimiz yazar.
    o zaman tasolar, beybladeler bilmemneler yoktu, kapak ve kibrit kutusu biriktirip onlarla eğlenir, iki kapak için kavga ederdik. hey gidi günler.

(bkz: nerde o eski kapaklar)
    (dont judge me just restpect, 08.07.2009 21:00)
  15. yarı meslektaş yazar, afyon'dan kalkıp eskişehir'deki zirveye yazar arkadaşları ile birlikte gelmiştir, iyi güzel hoş olmuşturdur.
    (bkz: çok güzel hareketler bunlar)

ayrıca dün kan şekeri düşüp bayılmadığı için allaha dua etmişimdir ki kabul olmutur dualarım.
    (bkz: eskişehirde ağustosböcükleri zirvesi)
    (eses taraftari porsuk canavari, 02.08.2009 16:27)
  16. şimdi bu adam bildiğin erkek. bak adam diyorum, çünkü pipisi var. zaten küçükkene pipican derlermiş buna, eheh. ama gecenin bir yarısı balkondan balkona başka bi' erkeğe serenat yaparken yakaladım. '' ooh la la la la laaaa'' diye bağırıyor, kenardan jason mraz taklidi yapıyor, belli. üzerinde de galatasaray'ın mor forması. ''acaba'', ''lan yoksa'' gibi kalıpları kullanmadan hassktir dedim, bastım ''le havle'' yi döndüm arkamı, tırnaklarımın ucunda uzaklaştım. sorgulasın kendini, korkuyorum lan. pis herif.
    (phillytominny, 06.08.2009 12:18)
  17. pisliğin teki.

(p.s.: yine de kıyamıyorum sana. göt.)
    (nilay, 02.09.2009 13:11)
  18. (bkz: sik kafalı sensin sevgili de sana girsin)*
    (nilay, 16.09.2009 18:58)
  19. kendisi lokumdan anlamayan yazardır.
    (gece ve sancı, 24.09.2009 15:14)
  20. özür köpücüğümdür kendisi, nasıl şirin, nasıl iyi niyetli hele ki şoföre bile beyefendi parayı alır mısınız diye hitap ediyor, bildiğin pamuk şeker bu hem de en pembesinden, sevdim valla ben öyle herkesi sevmem kıymetimi bilsin, afyon'larda ağırladı, yemedi yedirdi, içmedi içirdi, evini gezdirdi, daha fazla abartmayayım da arada bir nilay'la uğraştı ama olsun valla herkes özür köpücüğü olamaz.
    (bluemero, 12.10.2009 22:54)
  21. yirmi üç sene önce tamda bugünün ikindi vakitlerinde dünya'ya gelmiş yazar.
    ben geç kaldım ikindi vaktinde yazamadım yapacak birşey yok. doğum gününü kutlayıp dileğini onun yerine ben tutmak isterim. tamda mumları filan üflerken "bu sene bu okulu bitir adamın canını sıkma!"
    (dont judge me just restpect, 02.11.2009 21:23)
  22. harry kewell'e benzeyen yazar, bildiğin aynı gülüyor.
    (bluemero, 08.11.2009 00:41 ~ 00:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil