|
|
- öğrencilerin kesinlikle kullanması gereken,konsantrasyon bozukluğu,fiziksel yorgunluk,halsizlik gibi sorunlara çözüm olan, ginseng (g115) ve bunun yanında 11 vitamin ve 7 mineralden oluşan ilaç.yataktan zar zor kalkıp kalktığınıza,okula lanet ediyosanız kesinlikle kullanın.
- yaklaşık bir sene kadar kullandığım ve faydasını da gördüğümü söyleyebileceğim, içinde birçok vitamin ve mineral barındıran ilaç. bu arada kokusu inanılmaz güzeldir. gerekmese de o gün insanın öylesine bir tane alası gelir.
- öss döneminde ki yardımcım,işe yaradığını düşünüyorum belkide kendimi inandırmış olmamdan dolayı öyle hissediyordum ama ayakta tutabiliyordu beni tüm gün..
- öss için yararlıdır odur budur harikadır diye öğrenciye dayatılan benim de kullanmış olduğum ama pek de bir boka yaradığına inanmadığım ilaç.büyük ihtimalle placebo etkisiyle çoğu insanı gaza getirmiştir.zira iki sene üst üste kullanan adam hala açıkta ben bir ay kullanımla kampüs yollarında.hala kullanıyor mudur orasını bilemem.
- uzun süreli kullanım halinde etkisini yitirebilen ilaç,yitirebilen diyorum çünkü sanırım bünyeden bünyeye değişiyor;kimisi 1 sene boyunca kullanıp hala etkili olduğunu söylüyor kimisi için bikaç aydan sonra etkisini kaybediyor.etkisini kaybeden kişilerin 1-2 ay ara verip tekrar kullanması tavsiyemdir.
- halsizliğe, yorgunluğa, dikkat eksikliğine karşı kullanılan, normalde çikolatanın kokusuna bayılmama rağmen bunun kokusu mide bulandıran, içinde a, b1, b2, b6, b12, c, d, e vitaminleri, biotin, nikotinamid, folik asit, bakır, selenyum, manganez, magnezyum, demir, çinko, kalsiyum ve lesitin bulunan, hap yutma sorunu olanlar için yutması bir işkenceye dönüşebilecek kadar iri kapsüllü ilaç.
- son günlerde bir eczanaye girip "fiziksel olarak yorgunum bana hangi vitamini önerirsiniz?" diye sorduğunuzda alacağınız cevaptır. aslında para tuzağı olarak sayılabilir.çünkü emekli sandığı,sigorta vs. gibi sosyal hizmet kuruluşlarının karşıladığı vitaminlerde vardır. bu ilaçtan tek eksiği ginseng kökö ekstresidir ki sırf onun içinde 30 milyon vermek biraz savurganlıktır. ilaçla ilgili bir ayrıntıda gözüme çarpmıştır.insanı daha zinde tutmak için hazırlanan bir ilaçta nasıl potasyum olmaz beni şaşırtmıştır.
- çikolataya benzer bi kokuya sahip içinde a,b,c,d,e vitaminleri,magnezyum,kalsiyum,demir,çinko barındıran ve gerçekten yorgunluk,halsizlik hissini ortadan kaldıran, hatta 2 günde bir uyumanızı sağlayabilen ilaç
- bugün itibariyle 32ytl olan bu ilaç, 2,5 santimlik uzunluğu ve 0,8 santimlik genişliğiyle daha çok bi fitil görünümündedir. sabah aç karna içerseniz çok feci mide bulantısı yapıyormuş diye duydum. bi de önerilenden (günde 1 kapsül) fazla kullanırsanız da libidonuzu arttıyormuş, daha çok bayanlar için ama bu..
- çağdışı kalmış ilaçtır.
ginseng istiyorsan koreanı, siberian ı tekmili birden veya ayrı ayrı solgarda bulunmakta. olmadı bir female multiple ı male multiple ı, daha da olmadı cümle alem antioksidanlı multi vitamin mineral takviyesi omnium var adamlarda. illa ginseng de alacağım diyen alsın yanında siberian ı ayrı, korean ı ayrı ayrı.
yok mesele konsantrasyondur diyorsanız öğrenci milletine,koç gibi nero nutriens var.
yok mevzuu 60 yaş üstü diyorsanız, nutri nano coenzyme q 10 var en delisinden.
- sürekli yorgunluk hisseden ve uykulu gezen bünyeye yararlı olduğu kesindir. özellikle kullanılmaya başladığı ilk 10 gün çok etkili olur. yanlız bu faydalarının psikolojik mi yoksa ilacın farmakolojik etkisinden mi olduğunu çözemedim. bu hapları kullanırken dikkat edilmesi çok önemli bir nokta var ki, o da kesinlikle ilacı alırken tok olunmalıdır. boş bir mideye giren pharmaton kendisini en fazla 20 dakika gibi bir sürede dışarı çıkarır. ilacı benim gibi aç içerseniz, staj görüşmesine gittiğiniz türk telekom'un yemyeşil çimlerine kusabilirsiniz, aman dikkat.
- ilk olarak lise sonda, öss ye hazırlanırken kullandığım, uyku kaçıran, iştah açıp enerji veren ama enerjinin harcanmaması sonucunda aşırı kilo aldıran hap. o dönemde 10 kilo eklemişti bünyeme.
ikinci seferse komando eğitimlerinde aldım bu hapı. uykusuzluk, uzun süre dayanıklılık kavramlarını iyice bünyeme yerleştirmiş olan haptı o dönemde de... 55 km lik yürüyüşü, uykusuz geçen 3 geceyi geçirmemde etkisi vardır..
not olarakta, bazı bünyelerde ishal yan etkisi göstermektedir. 24 saat içinde 1 tane alınmalıdır. eğer 24 saat içinde 1 den fazla alırsanız, ishal olup sıçacak yer ararsınız bir kaç gün..
- içerdiği ginseng miktarı bir boka yaramayan ilaç. geri kalan bildiğin multivitamin kompleksi.
- süper plasebo etki sağlanabilen bir kombinasyondur kendisi. öyle ki pharmatona olan inançla bir tanesiyle ilk kez kullanılmasına rağmen bütün gece bomba gibi uyanık kalıp ders çalışılabiliyo yeter ki o kahverengi iri kapsüle güvenin.
|