peugeot partner tepee   

adana çık aradan

1. peugeot partner'ın 2008 itibariyle duyurulan yeni nesli. daha binek çizgilere sahip yapmışlar.
    (wondrous, 06.01.2008 14:08)
  2. tam bir aile arabası olan otomobil...

bu tip arabalar içinde, aile arabası olabilecek, yük taşımak için yaratılmadığı dış çizgileriyle belli olan araba sayısı çok az. peugeot partner de tam manav arabası, ama tepee ile peugeot aşmıştır..
    kısacası, görünüş olarak bu tip arabaların tartışmasız en karakterlisi, en göze hoş geleni...

performans olarak ise, sanırım volkswagen caddyile yarışmaktadır..

1.6v 90 hp dizel motorlusunu kullanıyorum, daha önce 1.6 90hp vw polo kullandığımdan olsa gerek, kalkışlarda biraz hantal olduğunu söyleyebilirim, ama sanırım hak vermek lazım, hem önceki arabam hem de arabanın ağır oluşu buna sebep...hızlanması çok iyi ama, farkında olmadan 80-90larda buluyorsunuz kendinizi..

içi eski partner'dan, doblo'dan vs. geniş kesinlikle. rahat yolculukediyorsunuz. bagajı ise muazzam genişlikte, bir sıra daha koltuk konulsa dahi normal bir araç bagajı kadar yer kalıyor..

orta panel, standart peugeot orta paneli..

sonuç olarak, panelvan(sanırım doğru tabir bu) sınıf araçlar içersinde, vw caddy ile birlikte düşünülmesi gereken 2 araçtan biri...ancak bu aracın şekli daha güzel olsa da gene de vw caddy'yi seçerdim ben...volkswagen markası yeterli bunun için..
    (insansevmeyenhayvan, 02.10.2008 00:17)