|
|
- toyota, peugeot ve citroen için aynı fabrikada üretilen aracın peugeot bünyesindeki ismi.
(bkz: peugeot 107)
(bkz: citroen c1)
(bkz: toyota aygo)
- ortak şase kullanımında son noktadır bu araç. aynı şaseyi kullanan diğer otomobiller için
(bkz: citroën c1)
(bkz: toyota aygo)
- ayrıntılı teknik bilgi ve test bilgileri için
(bkz: http://arabam.milliyet.com.tr/...)
edit:autoshow degisinin yorumu:106dan yadigar kalan tek şey 3 kollu direksiyon.
- 5-10 kmden fazla kullandığınız taktirde motor gürültüsü ile bir kamyonun çıkaracağı sesi çıkaran, 20 km den fazla kullandığınızda bel ve sırt ağrısından öldüren, uzun yola çıkarsanız ( ben bodruma gidip geldim ) her yolculuktan sonra 2 gun dinlenmeniz gereken konserve kutusu.
aktif iriyıl isimli bayiden aldığım, aldıktan bir saat sonra pişman olduğum, takastaki arabamın satis belgelerini 1 aydan fazla zamanda göndermeyen, anlaşmamıza uymayan, halen takastaki aracımda bana vereceklerin söz verdikleri arac takip sistemini vermeyen( nerdeyse 2 ay oldu ), arabayı satıp parayı aldığı andan itibaren artık telefonlara çıkmayan, aradığınızda müşterim var diye sizi tersleyen, hiç bir konuda satış sonrası hizmet vermeyen araba firması. yepyeni arabanızın keyfini sürmenize asla izin vermeyen, satış sonrası servis, müşteri ilişkilerinden habersiz saçma sapan bir firma.
ilk fırsatta elimden çıkaracağım ve bir daha asla almayacagım, kullanmayacagım araba markası. hatta elimden çıkarırken eger maddi durumum musait olursa basın toplantısı ile önce arabanın üstüne işeyip sonra da yakmayı planladığım, ancak bunu yaparsam bana verdikleri üzüntüden bir nebze olsun kurtulabileceğimi düşündüğüm ve hayatımın geri kalanında çevremdeki herkese kötüleyeceğim, kimsenin almasına izin vermeyeceğim iğrençlik abidesi.
- (bkz: peugeot 1007)
|