|
|
- sütlü çikolata üstüne bitter ve beyaz çikolatadan oluşan bir ayıcık bulunan küçük eti ürünü.
genelde kasa önlerinde bulunur..ama küçümsenmeyecek bir lezzete sahiptir..
- bazenleri 2-3 arkadaş birleşip kutuya(24 adet) girdiğimiz, yendikçe yenesi gelen mükemmeli bir çikolata. okula gitmemin sebeplerinden..
(bkz: petitomania)
- bir ayıcıktan ve bir çikolatadan daha fazlası
bir yandan yemeye kıyamaz diğer yandan yemelere doyamazsınız
ağzınızda tadı dağılsın istersiniz
ve hiç bitmesin
bitter, beyaz ve sütlü çikolata tam kıvamında ve eşsiz bir uyumla bir araya gelmiştir
ilk çıktığı vakitler eskişehirdeki fabrika satış mağazası dışında başka yerde bulamadığım, eskişehire her gittiğimde kutuyla aldım ya da eskişehir'den her gelene aldırttığım çikolata.
kılık değiştirmiş yani paketi değişmiş ama benden kaçmaz tanıdım, aldım yedim ama onu yemek yemekten daha fazlası, bir keyif.
- canı çikolata cekip de az parası olanlar için birebir olan çikolata (bkz: yatılı çikolatası)
- diyet yapan insanlar için birebir çikolata. çikolatanın o doyurucu tadı ve küçük olmasından kaynaklı olarak "ayyy diyetimi bozdum" şimdi denemez. hem kalorisi de azdır.
- kahveye tat katan, eşlik eden sevimli çikolata. eti'den.
kimi bünyeler alternatif yeme şekilleri geliştirir. dıştan içe sözgelimi, tabi ki simetrik olarak; bu yönüyle de, cüssesiyle de, fiyatıyla da eti puf'u çağrıştırır.
|