peter petrelli   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. etrafındaki özel yeteneklere sahip insanların yeteneklerini kullanabilen karbon kağıdı hero aka hatake kakashi..tek eksisi olay esnasında tek başınayken bir işe yaramaması..
    onun dışında kraldır, bu genetik davaya gönlünü vermiş kahramanlardandır..

göt olmanın dayanılmaz hafifliğinin yanında bir peter petrelli hayranı olmanın verdiği huzurla gelen edit:

diğer heroların yanında olması önşartı kaldırılmış; bir kere yakınlaştı mı yeteneğini özümsüyor, benimsiyor, yadırgamıyor, hor görmüyor. ne kadar sıcakkanlı bir hero değil mi?

(bkz: heroes)
    (rafael, 12.12.2006 21:01 ~ 27.06.2007 17:41)
  2. (bkz: nathan petrelli)
    (bettyboop, 12.12.2006 21:31)
  3. spoiler içerir
    11.bölümün sonunda,patlamaya hazır bomba olduğunu öğrendiğimiz karakter
    (kumbiart, 06.01.2007 16:49)
  4. demigod olmaya doğru ilk adımını atmıştır. çeyrek altın takmak ister bu deli gönül.
    (twinkle, 20.02.2007 21:54)
  5. (bkz: patlayıcı madde)
    (zeus, 15.03.2007 23:04 ~ 23:04)
  6. 16. bölüm itibariyle bize şu ana kadar hangi yetenekleri gördüğümüze dair küçük bir demonstrasyon yapıyor. muhasır medeniyetler seviyesine ulaşmış, eski ezik liseli tipin yerine gotik emo bir kimliğe bürünüyor.

(bkz: takipte kalın)
    (troke, 22.03.2007 22:02)
  7. sylar'ın ağzına sıçıcak kapasitede belki de tek kişidir. diğerleri parça iken bu bütün şeklindedir.
    (bettyboop, 30.03.2007 22:18 ~ 22:18)
  8. milo ventimiglia tarafından canlandırılan karakter. saçlarını arkaya taradığı, kahkülsüz bir sahnede mehmet ali alabora'ya benzetmiştim.
    (wolfshade, 13.04.2007 00:04)
  9. yüzünde olacak yara iziyle daha hoş görüneceğini düşündüğüm heroes elemanı.
    (mabel, 13.04.2007 00:12 ~ 00:13)
  10. heroes dizisinin kanımca en karizmatik elemanıdır kendisi eski bir sağlık memuru olup sylar gibi güçleri kapmak için öldürmesi gerekmez yanlarında bulunması yeterli olmaktadır.

(bkz: copy-paste)
    (sataniccore, 23.04.2007 00:07)
  11. dudakları acı, hüzün ya da sevinç gibi şeyleri yoğun bir şekilde duyumsadığında yamulan, büzüşen insan. çoçuğuna tırnaklarını yeme diye diye psikopatlaşan bir anne misali doğru dursun dudakların, eğme oranın buranı diyesim geliyor .
    (svensson, 23.04.2007 00:15 ~ 00:15)
  12. yeteneği için, dr suresh' in sünger benzetmesi yaptığından karizması spongebob' a eşitlenen karakterdir. eski yavuklusu alexis bledel sanıyorum ki o bölümü izleyip izleyip gülüyordur.
    (bouboulına, 23.04.2007 00:21)
  13. ghost filmindeki patrick swayzea benzetmekteyim kendisini, 18 bölümü gördükten sonra.
    (raynor, 23.04.2007 00:29)
  14. heroes 20. bölüm itibariyle;

hayatı boyunca çizgi romandı, atraksiyon karakterlerdi oradan oraya savrulmuş, "vay anasını ne kadar olağanüstü, keşke benim de tıra dönüşen bir robotum olsa" hayalleriyle uyumuş ve hayranlığını gambit'e bağlamış biri olarak gül gibi geçinip giderken heroes 20. bölüm itibariyle evrim teorisine ve evrim sürecine bakış açımı kökünden değiştiren, aynı anda da hayranlığımı kazanan inanılmaz karakter.

an itibariyle yetenekleri:

* telekinezi
    * uçabilme
    * görünmezlik
    * zamanda yolculuk
    * insanüstü güç
    * dokularını hızla yenileyebilme
    * düşünce okuma
    * geleceği görme*

hadi yaa evrim mevrim ne geçireceksek geçirelim bir an önce ben de bişeyler olmak istiyorum yaa!!
    (rafael, 01.05.2007 21:07)
  15. cnbc-e'de gösterilen bölümü baz alacak olursak; bir süre sonra yeteneğini sadece onların yanındayken değil, tek başına da kullanabilecektir..
    18'de kalmış bi insanım..
    (mishkadora, 01.05.2007 21:30)
  16. öncelikle giri 20. bölümle ilgili bilgi içerdiğinden:::

!!!izlemediysen okuma!!!
    20. bölümde yüzü boydan boya yarılmış şekilde karşımıza çıkmaktadır. vücudunu yenileyebildiğini düşünürsek ya birileri "sana çok iyi gitti bu" diye gazladığından, ya patladıktan sonra ancak bu kadar toparlayabildiğinden, ya da kendisine bir şeyleri (new york'u patlattığı günü) hatırlatsın diye kasten orayı yenilemiyor. tabii bu durumda, bu kendini tamir olayını kontrol edebildiğini varsaymamız gerek.

son olarak 20. bölüm sayesinde dizinin başlarında gayet başarılı bulduğum milo ventimiglia'nun karizmatik sert kişilik rolünü pek beceremediğini görmüş oldum; bir miktar hayal kırıklığına uğradım. hiro'yu canlandıran masi oka ise her iki hiro rolünde de bir o kadar iyi -ki hazır başlıktan tam kopmamışken bitirmek gerek.
    !!!izlemediysen okuma!!!
    (radula, 07.05.2007 00:51)
  17. 20. bölüm itibari ile:

(bkz: atletli vegas ayısı)
    (pedagojik formasyon, 07.05.2007 14:48)
  18. five years gone'da kendisinde a-acayip bir neo tribi sezinledim. demek ki; heroes, x-men ve back to the future'dan ibaret değil, bir de matrix var.
    (hector, 09.05.2007 23:21)
  19. -----spoiler-----

five years gone gelecekte ki olayları anlatan 31 ve 32 no'lu çizgiromanlar da görüldüğü üzere kendisinin güçleri;
    *ellerinden yıldırım çıkarma
    *süper hız
    *süper güç
    *zihin okuma
    *hücre yenileme
    *nükleer patlama
    *ateş yaratabilme
    *uçma
    *uzay ve zaman'ı bükebilme
    *telekinezi
    *görünmezlik
    *geleceği resmedilme
    *geleceği görme
    (bkz: http://img150.imagevenue.com/...)
    sylar ile karşılaşmasında onun yeni güçlerini de alacağına göre kendisi en güçlü karakter olacaktır.

-----spoiler-----
    (sealth, 10.05.2007 16:34 ~ 13.05.2007 17:49)
  20. kendisi gerçek bir kahramandır her zaman insanlara yardım etmeye çalışır,öleceğini bile bile claire kurtarmaya gider,inandığı şeylerden hiçbir zaman vazgeçmez beş yıl sonra bile hiro ondan yardım istediğinde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır.

ayrıca 23. bölümde ki patlamadan sağ kurtulacaktır çünkü patlamanın kaynağının kendisine zarar vermediğini 17. bölüm ve 17,18. çizgiromanlarda gördük,tek sorun o yüksekten yere çakılması olur bundan da iyileşme gücü sayesinde kurtulur büyük bir ihtimalle de ikinci sezonda hafızasını kaybetmiş karakter kendisi olacaktır.
    (bkz: peter petrelli sen bizim her şeyimizsin)
    (sealth, 24.05.2007 17:43 ~ 25.05.2007 17:55)
  21. (bkz: taş)
    (ay cadisi, 11.06.2007 14:24)
  22. sylar ile beraber heroes'da olmazlarsa eksikliği hissedileceklerden. hele ikisi karşı karşıya oldu mu tadından yenmiyor.
    (catch your dream, 23.06.2007 01:39)
  23. hücre yenileme özelliğine rağmen gelecekte yüzünde yara iziyle dolaşarak akıllarda soru işareti bırakan isaac de öldükten sonra genç kızların bir numaralı sevgilisi heroes kahramanı. kim bilir belki de hiro nakamura'dan uzay-zaman sürekliliğini kırabilme yeteneği kaptıktan sonra süper güçlerinin henüz maydana çıkmamış olduğu zamanlara ışınlanıp, kafayı gözü yarıp geri dönmüştür.
    (perfectlynothing, 25.07.2007 21:25)
  24. karakterini bi kenara bırakırsak bir insanın sahip olabileceği en ilginç telaffuzlu isime sahip kişi.. "piedır pitröllie" şeklinde harfe dökebiliriz..

(bkz: yes brother)
    (jose, 25.07.2007 21:29)
  25. absorb etme yeteneği bir hero yu baştan başa süper cool yapabilecekken, buna rağmen karizması sıfır olan hero.kendisi birinci sezon boyunca sylar la karşılaşmaktan tırsmaktadır.ayrıca kazandığı her gücü anında kullanmaya başlayan ve kendi gücüymüş gibi benimseyen sylar çok daha karizmadır.peter is her yeni güç kazandığında bi şaşırmakta, apışmakta ve 'noluyoz lan' havasına bürünmektedir.kişilik olarak eziktir yani kısacası.yeni partneri takezo kensei ile birlikte biraz değişmesini umuyoruz
    (unclesam, 27.11.2007 19:05)
 sayfa  / 2