peter kjaer   

adana çık aradan

1. vaktinde beşiktaş kalesinde gördüğümde "anaa demirören kaleye geçmiş" tepkisini verdiğim kedi gibi kalecidir.

ayrıca erman toroğlu'nun "koymuşlar bidonu kaleye" diyerek bahsettiği kalecidir. hatırladıkça güldürtür.
    (therion, 11.02.2007 15:33)
  2. beşiktaş'ın thomas myhre, mattias asper gibi iskandinav kaleci ekolünün temsilcilerinden sadece biri. beşiktaş forması altında bu 2 kaleci kadar başarılı olamasa 36 yaşında beşiktaş'a gelmesiyle olay olmuştur. birde ilk geldiği gün medyaya ''kariyerime beşiktaşta son vermek istiyorum'' demeci vardır ki akıllara ziyandır. türkiye ömrü fazla olmamış hemen hemen yarım sezon içersinde iskoçya'ya sepetlenmiştir.
    (benikoyupgitmeneolursun, 11.02.2008 21:26 ~ 21:26)
  3. 2 ay türkiye'de tatil yapmıştır. planjon yapıp yerden kalkamadığı görülmüştür.
    (topal penguen, 07.04.2008 22:21)
  4. sol framede adı görülünce 'kimler gelmiş geçmiş bu ülkenin yeli sahalarından' diye düşündüren eldivenleri olan ve üç direk arasında bekleyen insan.
    -bir,bakın kaleci demiyorum
    -iki,insan diyorum
    -üç,ben oğuz sen şerefsizsin demedim
    (uysalim, 07.04.2008 22:42)
  5. danimarka milli takımın da şımaykıl ın yedekliğini yapan kaleci.milli takım formasını giydiği tek maç ise şımaykıl ın jubile maçı idi.o maçta 30 dk. forma giymistir. ayrıca bir dönem beşiktaşımın kalesinde durma şerefinede nail olmuştur.
    bjk ye geldiği dönemde serdar bilgili teknik direktör brigel ve kjaer neredeyse aynı yaştaydılar.
    (amedian, 14.07.2008 18:28)