|
|
- can tanrıyar'ın sayesinde ihya olan petek dinçöz'ün ekmeğini yediği yere yaptığı hıyanet sonucu gerçekleşmeyen durum. * * *
- uzun zamandır beklenen mükemmel haber. bir an önce gerçekleşip petek dinçözün çoluk çocuğa karışması ve 1-2 yılda olsa kameralardan uzak durması için çok iyi bir fırsat. hani hamile kalacak kilo alacak ya onun için kameraların karşısına çıkmaz büyük olasılıkla.
- an itibariyle beyaz show da gerçekleşmiş olay.
(prozac, 12.01.2008 00:37 ~ 00:42)
- o kadar sene bekledin be petek, insan tutar kolundan çırağan'a götürür, merdivenlere yayılmış kuyruklu gelinliğiyle saray bahçesinde süzülür dedirten evlilik.
yıllar önceydi, bir röportajda,
-elbette evleneceğim. 7 yıl böyle geçti, bir 7 yıl daha mı geçsin??
diyordu petek dinçöz. ama beklediği teklifi alamıyordu besbelli. o da haklı, almış böyle teklifi, "düğün salonuna götürene kadar cayar mayar mazallah adam, teklif ettiği yerde kıyalım nikahı, olay soğumadan.." demiş olabilir, mantıklı.
- bazen televizyon izlediğimde ( işimin en büyük parçası) ki hala bazen diyebiliyorum. bayılıyorum böyle haberlere. onlar kadar seviniyorum. içim rahatlıyor. biri birisiyle evlenince beraber olunca. toplum için yapılmış büyük bir saygı ve yardım olarak görüyorum. bence beyaz bu işin gerçekleşmesine ön ayak olarak bizi bir çok şeyden kurtarmıştır. mesela yıllardır izliyoruz can tanrıyar ve petek dinçöz ü . ne değişti; ha evlendiler, ha evlenecekler, aldatmalar, ayrıldılar, suratlarına su fırlatmalar ve daha neler neler. ne oldu neticede tencere ve kapak birbirlerine denk geldiler. böylece ne can tanrıyar ne de petek dinçöz daha fazla basına malzeme olmadan ve ekranlarımızı bu abuk subuk seylerle meşgul etmeden ve başka insanların başlarını yakmadan toplumu ve bizi rahata, feraha kavuşturddular. aramızdan ayrıldılar... mesela bu durumu biraz daha genelleyebiliriz. bülent ersoy ve armağan beyden.mesela hemen memlekete böyle bir güzellik yaptılar, ayrılana kadar ikiside birbirlerine tehlike arz edecekler sadece.. şimdi ki beklentimde osman tan denen adamla ebru gündeşin evlenmesi, nihat doğan sinemasının mümkünse başka galaksilerde sürmesi, tamer karadağlı denen adamla sabahların sultanı seda sayan'nın bir an önce istemeselerde beraber olmaları . umarım can ve petek çifti böyle bizi zehirleyen herkese önayak olur. o zaman bakın bu memlekette nasıl bir bayram havası eser durur.
- izlerken, bu kadar topluma dair bir şekilde olduğu için midemi bulandıran evlilik şeklidir.
dışardan bir göz olarak; ilişkileri nasıl başlayıp, nasıl devam ettiyse, ona yakışır biçimde resmiyete binmiştir. herkes hakettiğini yaşar.
mutluluklar.(sadalet, 12.01.2008 01:21 ~ 01:23)
- magazincilerin dört gözle boşanma haberleri üzerine yoğunlaşacağına dair bir iz, işaret bir şeydir. sonra evliyken yürütemedik boşandık, çok mutluyuz açıklamaları ile beynimizi becermeye devam ederler.
allah tamamına bir daha ekranlarda görünmeyeceklerse erdirsin. amin.
- beyaz show'un orta yerinde vuku bulmuş maymunluk. neyse allah 1 yastıkta kocatsın ne diyim.
- (bkz: güme gitmek)
(trieste, 12.01.2008 01:36 ~ 01:36)
- can tanrıyar'ın oldu bitti 'ye getirdiği evlilik. e şimdi adam bi düğün yapsa çağıracak o kadar adamı ciddi masraf ne gerek var. ohh yapalım mis gibi show'umuzu hem uzun zamandır da bir hareket yoktu. aman en az onbeş gün döner artık kanallar da bu görüntüler. sabah programlarına konuk giden teyzeler de eminim gözyaşları içinde izlemişlerdir. onlara da epey malzeme çıktı. allah mutlu mesut eylesin... hem nikahta keramet vardır derler belki petek'cim oturur evinde çoluk çocuk falan... bizde kurtulmuş oluruz.
tabii keşke beyaz show da olmasaydı da mesela seda sayan 'ın programın da olsaydı. amaca daha çok hizmet ederdi sanki. bizde cuma akşamımızı bu sürpriz(!) nikah ile heba etmemiş olurduk neyse...(billy, 12.01.2008 02:10)
- can tanrıyarın kaçamayacak noktada yaptığı eylem.keşke petek "hayır"deseydi canlı yayında da anlasaydı kızın değerini dedirten olay.
- "kendillerinin ekranlarda artık fazla yer etmeyeceği" şeklinde beni umutlandırmayan olaydır. hülya avşar ile kaya çilingiroğlu evlendi de çekildiler mi köşeye? boyuna yok biri yakalandı, yok öbürü affetti, yok biri hamile, yok öbürü nafile, yok boşanıyorlar, yok boşalıyorlar, yok şöyle, yok böyle diye beynimizi daha çok yediler. nşa'da bu evlilik de benzer bir tv kariyeri izler gibime geliyor. bahsedilecek olaylar gerçek mi olur, uydurma mı olur; gerçekten boşanırlar mı, yoksa lafta mı kalır orasını bilemem ama genel hatlar aynı olacaktır. ana haber bültenlerine kadar girip girip gündemi ve bizi meşgul edecekler. hatta belki şu ana kadar olandan daha fazla ve yoğun bir şekilde edecekler(!)...
allah mutlu etsin ama bizim haberimiz olmasın diyerek bağlıyorum...(8844455, 14.01.2008 07:32 ~ 07:33)
- (bkz: artık her şey durabilir)
|