sahneye çıkmadan önce viski içiomuş bu hanfendi..yakınlarda 'heeeeeyt, açılın huleeyyn' naralariyla sahneye çıkıp medyayı meşgul etmesi muhtemel şahıs.
bir insan kendi egosunu nasıl abartı şekilde tatmin eder de medyaya ben assolistim en iyiyim en gencim güzelim gibisinden demeçler verir diye merak edip geceleri uykusuz kaldığınız ya da kabuslar içinde haykırarak uyandığınız oluyorsa bu kadını dinleyin.merakınız giderilecektir.
ne kadar üzücü olsa da kendini accaip akıllı sanan,şaka gibi isimli son bombasıyla bu ülkede ilkokul zekasıyla nasıl şarkı yazılacağını ve hit olarak utanmadan nasıl piyasaya sunulacağını yüzümüze dandandan şeklinde vuran,eski manken yeni assolist,ve en önemlisi dünya televole şampiyonu
türkiye'nin sanat,mizah,müzik tarihi "teşbih" unsuru taşıyan öğelerden dolayı ziyadesiyle eleştirilir.bu kültür ve sanatın her alanında geçerlidir.
"teşbihte hata olmaz" diyoruz,diyoruz ama anlatamıyoruz.çoğu zaman cem yılmaz'ın bu konudaki espirilerine gülüp geçtik.oysa gülünüp geçilecek kadar basit bir mesele değil bu.
klibi ilk izlediğimde "kesinlikle bir yerler ayağa kalkar" dedim.önce benim bünyemde bir yerler ayağa kalktı.sonra keyvakus hastanesi ayağa kalktı.
taze bir konu değil..çok bayat..dizilerde öğretmenler kaka şeyler yapıyor,milli eğitim ayağa kalkıyor..sanat ve kültür eserleri için yeni meslek grupları,yeni sektörler uyduralım biz de o zaman.
can tanrıyar gibi inanılmaz şair ruhlu yegane kişiliğin müthiş söz yazarı insanın dizelerine hayat veren eşsiz nadide ses.halk tarafından güzelliği dışında sanatçı kişiliğinin beğenilmemesi aleni bir gerçektir ancak medya'nın aşırı pofpoflaması ve güzelliğiyle birlikte seksiliğinide bazen ön plana çıkarması assolist edalarına bürünmesi onun halk tarafından sevildiği veya takdir edildiği anlamına gelmemektedir.bazı yerlerde bu tür kişilere sanatçı kisvesinin yakıştırılmasıysa sanatçılara ömrünü sanata vermiş insanlara yapılan kesinlikle haksızlıktır.atatürk ''herşey olabilirsiniz ama sanatkar olamazsınız''diyerek acaba bunları mı kastetmiştir.sanatçılık tanımının ne kadar geriye düştüğünün en açık örneğidir.
dansöz tanyeliyle akrabalığı olduğu söylenen,eşsiz şarkıları,harkulade dansından sonra mükemmel oyunculuğunuda kanıtlamış banu alkan'dan sonra gelen güzide sanatçımızdır.olmayan beyniyle insan üstü olduğunu kanıtlamıştır.
hülya avşar'a laf atıp gündemde kalmaya çalışan, fakat karşılık bulamadıkca çıldıran ve iyice azıtan kendi haline bakmadan hülya avşar'ı aile terbiyesi almamakla suçlayan şahsiyet.
bunu bir atasözü ile açıklamak gerekirse :
üzüm üzüme baka baka,
seninki benden daha kara.