belki ilginizi çeker
  1. · sagolera
  2. · ben özlemedim seni kedi özledi
  3. · pesimistic
  4. · melankolik le tantana
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · annelerin yakışıklı anlayışı
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · annenin gençlik fotoğrafları
  4. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  5. · colin kazım richards
  6. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  7. · boylumlama
  8. · audrey tautou
  9. · god kayra khan

pesimist melankolik  

1. altıncı nesil yazar, hoşgelmiş.
    (pinkuin, 10.06.2009 10:42)
  2. yazarlığının onaylandığının henüz farkında bile olamamış garibim.. ilk nickaltı girisini ben girecektim ama olmadı. idare etsindir. hoşgelmiştir.. hep kalsındır..*
    (n excantric matmazel, 05.08.2009 18:57)
  3. büyük ihtimal sago * hayranı olduğu düşünülmektedir .
    (bkz: düşünüyorum öyleyse varım)
    sagolera hell yeahh *
    (edepsiz koala, 05.08.2009 19:02)
  4. beni burada da yalnız bırakmayarak mutlu eden yazar.

uzun zamandır yokluğundan emin olduğum huzuru , son zamanlarda gönlüme sunan..
    (n excantric matmazel, 12.08.2009 18:34)
  5. 2 gündür daha bir anlamlıydı izmir.. daha bi güzeldi her zamankinden. daha bi telaşlıydı sanki. herşey daha bi güzeldi. havası, suyu daha başkaydı.. zaman daha bi hızlı akıyordu.. öyle böyle değil hem de.. durdurmak ne mümkün! yarıştı akreple yelkovan.. durduramadım.. nedenini düşündüm bu güzelliklerin, telaşların.. sebebi bu yazarmış meğer. izmir'im içinde o var diye daha bi güzel gelmiş bana. şimdi mi? bıraktığı izlerle daha anlamlı, yokluğuyla daha anlamsız..
    (n excantric matmazel, 20.08.2009 21:01)
  6. (bkz: ısırıkçı) *
    (n excantric matmazel, 21.08.2009 10:22)
  7. patetesmiş. peh!
    aferin iyi müzikmiş. ne sandın?

onu bırak da, yazmaya soyundum, yazamadım.

sıradaki şarkı sana gelsin.
    get around town
    (anime, 03.09.2009 03:12)
  8. iflah olmaz bir beşiktaş sevdalısı.

maçların devre arası;

- hea
    * naber bro?
    - kanser olucam ilk yarıda 5 net pozisyonu harcadık, ikinci yarı çok ararız bunları. denizli de abzürt abzürt değişiklikler yapar köküne kadar yeriz.
    * haklısın kankam. hayır, x'e ayar oldum herif 5 kere ofsayta kaldı. pas da vermiyo piç.
    .
    .
    .
    - aha takımlar sahaya çıkıyo.
    * iyi hadi ben de giriyorum içeri.
    - hasktir! y yok lan oyunda, almış herif! allah belanı versin denizli. bitik x hala oyunda, y yok hacı!
    * vallaha mı? bu maç berabere biter hacı.

maç sonu;

- hea
    * abi denizli yüzünden alamadık şu maçı aptal aptal değişiklikler çıldırıcam ya.
    - sikerim böyle aşkın ızdırabını abi.
    (paleface, 03.09.2009 03:18 ~ 03:30)
  9. an itibari ile kendi memleketinin ezgilerini itü sözlük radyosu dinleyicilerine sunan yeni dj. çok seviyorum kendisini.

biraz çabalarsa ben bu lazcayı sökerim daa (lazca uzatma eki daa)*
    (n excantric matmazel, 07.10.2009 13:29 ~ 14:02)
  10. her radyo programında benim için bir şarkı çalıp, "unutmadım bak seni kadim dinleyicim" diyen dj, güzel insan.
    (patikali yol, 21.10.2009 12:34)
  11. (bkz: enişteğğ)

doğrucu davutun sülalesinden gelen yazar/ enişteğğ. abi bir insan bu kadar mantık abidesi, dobra, düz, pat pat höt höt olamaz. ama böyle iyi mi böyle iyi. biliyorum ki kendisi bir şey dediğinde bu gerçek fikri. çogiyi bi enişteğğ aynı zamanda. gül gibi bakıyor kızımıza. hele bi bakmasın. öyle bir şansı yok zaten.

bi de rubik küpü üstünde beslediği civcivi var .yemnediyorum. adsdadasd
    (balefulwhisper, 23.10.2009 01:04)
  12. saatlerce şarkı soylemeceler, oburluğun tavan yaptığı günler, ayaklar şişene kadar yürümeler; az şey paylaşmadık sanki.
    nerde gorsem yüzüm güler, bir insan bu kadar mı pozitif yaklaşır hayata? iyi ki vardır efenim..
    (modern bir alışkanlıktır ölmek, 23.10.2009 23:27)
  13. hasta halimle çaldığı şarkılarıyla* * depresyona bağlattı. birazdan ağlayacağım ve beni boğulmaktan kurtarack sanırım.

(bkz: burnum tıkalı yahu)
    (bkz: bi el atın)
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 04.11.2009 12:43)
  14. an itibariyle çaldığı şarkılar da bağıra bağıra eşlik etmek istiyorum. sonra kendimi çimdikliyorum düşes ofistesin kendine gel diyorum *
    (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 04.11.2009 13:11)
  15. polat ile çakır misal çapkınlığa çıkacağımız yazar. fekat, deli divane aşık birilerine sanırım. bu nedenle elif'i unutamayan polat gibi başka kadınlara el sürmeyeceğinden endişelenmekteyim.(yuh lan bu da oldu,kurtlar vadisine atıflı giri yazdım.)
    (defanstaki son adam, 04.11.2009 14:27 ~ 06.11.2009 12:48)
  16. nickinin hakkını vermeyen yazar. bugün hiç de karamsar değildi.( tabuda benim yüzümden yenilmemize rağmen)
    (mar adentro, 07.11.2009 23:55)
  17. kardeşimin kardeşi çıkmasıyla beni dumur etmiş insan.(ncldlbz)
    (bahti, 08.11.2009 13:28)
  18. kendisiyle çok gizli planlarımız var. ama benden duymuş olmasın kimse. sonra bozuşuruz. bak bozuşuruz dedim.
    üç vakte kadar eşe dosta süprizlerimiz olabilir. olmayadabilir. zaten bu havada ne süprizi. domuzsuz grip olsan kim bakar ?
    hayat bu ne getirir ne götürür hiç belli olmaz. - bu arada 2 - 0 güzel oldu. hakan iyi kaleci - diymi lan enişte ?!

tanım: ideal olmaya çok yaklaşan turuncu bandanalı.
    (balefulwhisper, 09.11.2009 14:36)
  19. (bkz: baron yüzüğü)

helal olsun diyorum. az önce karmasını görünce gözlerimi kocaman açılmış helde buldum kendimi. tebrik ediyoruz.. *
    (n excantric matmazel, 11.11.2009 10:33)
  20. zaman zaman bünyemde beliren asi ruhumu, ehlileştiren..

garip bir yapısı var benim hayatımın. çok kızgın olduğum bir zamanda birkaç sözüyle ruhumu ele geçiriyor sanki. şeytan tüyü var galiba. ya da ben onu çok sevdiğim için onunla konuşurken duruluyorum.. sen kal öylece, ben izliyim diyor. nefesini duyayım kulağımda.. gel de ehlileşme şimdi. cevap veremeden susuyorum anca..

(bkz: hayatımın bitanesi)

büdüt: inatla bir tanesi demiyorum. bitanem!
    (n excantric matmazel, 16.11.2009 19:31)
  21. (bkz: toprağım)
    (vercignatorix, 23.11.2009 20:03)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil