sözlükten kendi isteği ayrılan bir arı
*. 1331 tane giri girmiş, bir simetri hastası için güzel bir rakamdır. son girsi, nick altına girilen 31. giri
ayın 13 de, saat 00:31'de. son olarak uçmasına rağmen bu 2 yazısının kalmasını istemiştir;
13. "hiç bir yere hiç bir kültüre ait olmama; boşluğun, beyazın özgürlüğünü yaşayabilme." "ne kökenimi ne bedenimi temsil ediyorum, hiçbir ülkeyi, hiçbir dili, hiçbir kültürü temsil etmiyorum. nerede olursa kendime yer açarım"
beni bağlayıcı her türden otoriteye karşıyım. bana benden önce yazılmış tüm sıfatları reddediyorum. hiçbir din, dil, ırk, ordu, kavim veya grubun temsilcisi, mensubu değilim. genel ahlak kurallarının tümüne eleştirisel gözle bakıyorum. lakin özgür iradem önceden kabul edilmiş herhangi bir ahlak kuralının gerekliliğine inanırsa ahlakımı o yönde terbiye etmeyi ise bir ödev olarak görürüm.
ve hiçbir ahlak kuralının daimi kalıcı olmayacağına inanıyorum. mevcut şartlar içinde neye inanıyorsam onun için mücadele ediyorum. ama şartlar ve durumlar değişirse kavgamında değişeceğini biliyorum.
hayat zamanın sürekli bir fonksiyonu olduğu için ona direnmektense içinde yüzmeyi tercih ediyorum yüzerken de kalıpları yıkmayı istiyorum
(pesdacui, 07.11.2004 18:19)
@252925
31. bugün
azureel ya da
wondrous'la görüşüp kendi kendini ihma edecek olan yazardır.
sabrın da bir sonu vardır anlayışın da der en son söz olarak
ani bir karar oldu ama bu sözlük kitlesini kendisine yakıştıramadı o kadar. dostlar edindi burda onları çok sevdi. daimi kalacak onlardır hayatında. sözlükte yaşadığı kötü anları unutacaktır. ha bir de sözülkteki ahmakları da adam etmek için harcadığı çabayı gerekirse gerektiği her yerde tekrarlayacaktır.
aşağıda yazılı olan tüm kankalarının gözlerinden öper. onlarla gerçekten çok güzel zaman geçirdi burda. azur sen kankam deilsin ama seninde gözlerinde öpüyorum (keşke mod olmasaydın...swh)
allah kızlara güvenseydi zar koymazdı
bira ve kahve
close2death
gelecegim
headfucker
kerrigan
posforanj
pudra
ravioli
rotten
sarhos ejderha
the weakest link