|
|
- böyle, insanlık yararına, dertlere derman, gönüllere ferman olan, çok işlevsel bir şey değil belki bu iki adamın varlığından haberdar olmak.. lakin, kayıtsız kalmanın ne alemi var ? hoş da bir görüntü. futbol sahasında değil de açık havada konser dinliyorlardı sanki.
bu iki adam, siz aut atışı kullanırken tribünün en üst, sol tarafının (kuzaybatı ucunun) 6-7 koltuk sağına baktığınızda görülüyorlar. omuz omuza sarılmışlar, yakın arkadaş oldukları belli. sanki bir rage konserindeler. yani hayatın her alanıyla ilgili, son derece sosyal, belki de iki okur kimsiniz la tadında samimi ve hatta gizem dolu, son derece kedi, güzel adamlar. bu hissediliyor. hangi stadyumda olduğunu hatırlayamıyorum, bakarsınız diye söylemek isterdim. birkaç sahaya baktım, bulamadım. ukraine ile kupa yapmıştım. grubun son maçında latvia ile oynuyordum. her şeyi yerli yerine koyunca bulunabilir belki ? (hiç bulunur mu lan, yapmayın)
ancak, 'çok merak ettim, arayayım' diyecek ben gibi boş insanlar için birkaç tüyo verebilirim: hemen aut yapmak istiyorsanız austria en başta, hemen onu seçiyorsunuz zaman kaybetmemek için. ben garanti olsun diye karşıma da fransa yı almıştım. fransa güçlüdür, atak oynar, hemen baskı kurar diye. henry yi fazla yaklaştırmayın yeter. o pezevenk gol atıyor çünkü. wiltord falan uzaktan vurursa içiniz kolay. ama bununla uğraşmayıp, hemen topu kaleciye atıp çizgide beklemeye koyulabilirsiniz de.. bir futbolcu gelip size basınca top auta çıkacaktır(kale çizgisi önünde beklemeyin ki gol yemeyin. bu denemeleri yapacak adama bu uyarıyı yaparım ben arkadaş. gocunmam.). ancak bu çizgide durmanın handikapı şudur, tam çizgide duramayabilirsiniz, top açılıyor futbolcunun ayağından, kornerle falan uğraşıyorsunuz. neyse, sonuçta top auta çıkınca herhangi bir tuşa basmayın, az evvel koordinatlarını verdiğim yere bakarsanız bulursunuz belki, doğru sahada.
başlamadan önce de çikolata yiyin, su alın yanınıza. istediğiniz stadyumdan başlayabilirsiniz. zorlanırsanız geçin o stadı. süreniz 180 dakika. haydi, başarılar.(alik, 27.09.2007 05:03 ~ 06:20)
|