|
|
- italyanca mükemmel,kusuruz anlamındaki kelimedir.
- sportmen yazar! hoşgelmiş sefa gelmiş.
- an itibariyle statü olarak allah yazılı kütük unvanını kazanan yazardır ...
(bkz: elhamdülillah)
(bkz: eyvallah)
- yakında sözlük camiasının en büyük asker bizim asker nidalarıyla omuzlarında taşıyarak yolculamasını beklediğim sözlük yazarı. yazılarında fikirlerini ateşlice savunan, bu yolda ölmek var dönmek yok! düsturuyla klavyesinde parmak oynatan zeki arkadaş.
acaba bende mi bir sorun var, aylar oldu sözlükte iki kelam edecek birini bulamadım dediğim bir zamanda dikkat çeken bir girisiyle kendisini tanıdığım ve tanımaktan mutluluk duyduğum sözlük yazarı.
kendimi hatıra defterine yazı yazar gibi hissediyorum. şu geyiği yapmak için çok büyük bir baskı hissediyorum. bana kalbin kadar temiz olan bu defterden bir yaprak ayırdığın için…(serpico, 04.06.2007 14:08 ~ 14:29)
- gecenin bir yarısı kastırdığım için üzüldüğüm ama beni her türlü aydınlatan, bazen fevri davransa da hatanın neresinden dönülürse kardır deyip mutlaka gönlümü almayı bilen, söylediklerimi yanlış yorumlayıp beni kendisine hayran bırakan ama her ne olursa olsun buranın onsuz olmayacağına kanaat getirdiğim renktaşım ve nesildaşım. hep varol!
- yardımseverlikte sınır tanımayan nesildaş yazar.
(burakk, 06.06.2007 23:54 ~ 13.07.2007 23:37)
- an itibariyle çaylak yapılmış muhalif yazar, nesildaşım kankam, dert ortağım. acil dönsün, siyasi çatışmalarımıza devam edelim dileğindeyim.
- (bkz: gepetto)
- uçurulmasına üzüldüğüm güzide insan. o kadar uyardım seni! hep kendi bildiğini okudun ve sonunda gönderildin. neyse; başka platformlarda elbet görüşürüz.
- uçuşu nihavenduyek'in uçuşunun gölgesinde kalmış yazar.*
nihavenduyek ile beraber aynı zamanlarda uçmuş olması akılda soru işaretleri uyandırıyor. daha şeffaf ve renksiz bir sözlük için bu uçuşlar arasındaki ilişkinin açığa çıkarılması şart.
- sözlükteki yaprak dökümünün hışmına uğramış eski yazar.
ayrıca sözlükte geçirdiğim yaklaşık beş ay sonunda nickaltıma tek yazı yazan arkadaşı da sözlükten gönderdikleri için yönetimi buradan kınıyorum.(serpico, 16.08.2007 02:11 ~ 19.08.2007 19:35)
- bütün dil dökmelerime rağmen sözlükle bütün ilişiğini tamamen kesen, geri dönmeyi aklının ucundan geçirmeyen eski yazar. allem ettik kallem ettik geri döndüremedik. daha demokratik bir dünyada, daha demokratik bir platformda fikirlerini savunmaya devam edecekmiş. ayrıca sevmeyenlerine de gönül dolusu muhabbetlerini gönderiyor.
- siyasi çizgisi çizgime uzak da olsa, kendi düşündüğünü, iyi bir edebiyat ve sıkı bir dobralıkla aktarma cesaretini gösterebilen, dostluğu sıkı, kankalığı sağlam dostum. yokluğunda kendisini özletecek olanların başında geliyor.
|