belki ilginizi çeker
  1. · perfect strangers
  2. · sonunda vay anasını denilen filmler
  3. · unutulmaz film replikleri
  4. · kusursuz yabancı
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · annenin gençlik fotoğrafları
  2. · günün tek kelimelik özeti
  3. · beşiktaş
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · zongul ducks
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · yaran diyaloglar
  8. · venedik
  9. · beyni nadasa bırakmak

perfect stranger  

1. yönetmenliğini james foleyın yaptığı, başrollerinde halle berry ve bruce willisin olduğu 20 nisan 2007 de gösterime girecek gerilim-drama filmi.

fragman: http://www.youtube.com/...
    (blueye, 10.04.2007 16:00)
  2. sırf halle berry oynuyor diye gittiğim filmdir efendim. film hakkında sadece olumsuz eleştiriler duymuştum filme gidene kadar. biraz ön yargılıydım yani. ama giovanni ribisi nin ve halle berry'nin oyunculuğu yeter dedim kendi kendime. ne tekim öyle de oldu. dünya sinemasaının günümüzdeki yorumlarından çok uzak klasik bir hollywood eğlence filmiydi. halle berry 'e platonik aşık olmasam ben bile beğenmeyebilirdim filmi. senaryoda 6. his vari bir hikaye içinde hikaye tekniği denenmiş ama olaylar çok gereksiz bağlanmış. değersiz bir hikaye olmuş biraz. yine de halle berry 'nin benden tam puan aldığını da söylemem gerekir. oyunculuğuyla değil tabii ki varlığıyla...
    (fakespeare, 29.04.2007 20:46)
  3. ing. bilinmeyen, tanınmayan kişi
    (wondrous, 05.01.2008 13:57)
  4. (jenesaispas, 05.01.2008 17:57)
  5. (snowfall, 05.01.2008 18:18)
  6. bu amerikalıların perde kapamama huyunun zarırını ortaya koyan bir filmdir.
    (kurban, 14.09.2009 17:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil