belki ilginizi çeker
  1. · ramazanda içki içen insanlar
gündem
  1. · ismail yk
  2. · 100 opera
  3. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  4. · kurban bayramı vahşeti
  5. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  6. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  7. · yeşim salkım
  8. · türk solunun genelde bölücü olması
  9. · deniz baykal gibi konuşmak

perşembe gecesi içki içen cehenneme gider  

1. hakikaten de perşembe gecesinin müslümanlar için kutsallığı var. dikkat edin en çok içki içilen, kalabalık mekanlar bile perşembe gecesi diğer gecelere nazaran tenha olur. başta nevizade. en büyük alkolikler, akşamcılar bile perşembe günü dikkat eder içki içmemeye. bunun nedeni tamamen ertesi günün cuma olması değil. cuma namazından dolayı değil yani tüm bu özen. elbette payı var ama asıl sebep hadislerin, ayetlerin, perşembe gecesinde içki içen müminin en ağır şeklinde cezalandıracağı yönünde olması.

deccal, eciş bücüş ün yeraltından çıkıp mahşer gününde insanların arasına karışarak günahkarların bedenlerini parçalamasının perşembe gecesi olacağı söylenir. ve böyle bir zamanda müminlerin içkili olması deccal ve eciç bücüşü kızdırarak onları çektireceği acıları 7 kat artıracağı, gayya’nın dibinden gelen kanlı çığlıklar yüzünden ormancıların korkudan odunlarını bedenlerine sokacağı, şaşkınlıktan elektrikli testereyle kendi penislerini kesecekleri iddia edilir.

dolayısıyla perşembe gecesi içki içen kesinlikle cehenneme gider. doğru olması gereken bir cümle bu. ulan o gitmeyecekse kim gidecek peki? en beterini yapıyor. içmeyenler itiraz eder önce biz mal mıyız diye? sonuçta içki dinimizde yasak. hadi içtin diyelim. ulan haftada o kadar gece varken ne sikime perşembe gecesi içiyorsun? allah’ı tahrik etmek için mi? hani yasakladığın bir şeyi kullanıyorum, üstelik de en istemediğin zaman. bu mu yani mesajın? açıkçası ben böyle insanların salak olduğuna inanıyorum. gel beni yak, içinde kor demirler gezdir, derim ateşle eriyerek pul pul dökülsün, çiğ, kuşburnu rengindeki çıplak etler havada asılsın demeye benziyor. bir farkı yok. allah’î kışkırttıklarını düşünüyorum böyle insanların. yürekten inanıyorum buna.
    (kayser sozer, 01.08.2008 00:29 ~ 00:31)
  2. (bkz: açın zebaniler kapıları biz geliyoruz)
    (bkz: ramazanda içki içen insanlar)
    (bkz: içkili masada kandili kutlamak)
    (bana bir nick bulun, 01.08.2008 00:39)
  3. mazaret sunmak gerekirse, " vallaha ben bugünün perşembe olduğunu bilmiyordum, sabah aklımdaydı da akşam unutmuşum".

böyle saçmalık mı olur lan. perşembe içtim diye cehenneme gidecekmişim. oldu canım. diğer günler her türlü boku yiyeyim, elimden şarap şişesi, içki şişesi düşmesin, perşembe içtim diye cehenneme gideyim.
    kaldı ki cuma günü camiye gittiğim yok, bi şey yok. hepsi allah'ın günü değil mi en nihayetinde..ve bu bok her türlü yasaklanmamış mı?

götü perşembe günü içmemekle kurtaracaksam ben bu dini sorgularım kardeşim. saçmalamamak lazım.
    (gitana, 01.08.2008 00:48)
  4. (bkz: allah mısın lan)
    (gvz, 01.08.2008 00:56)
  5. ikidir türlü maymunluklarla dikkatleri üstüne çekmek istiyen tahminen bununla eğlenen yada tatmin olan yazarımızın gereksiz başlıklarından bir tanesi.bir diğeri için
    (bkz: pc kullanan erkekte gizli eşcinsellik vardır)
    ilgili bkzlerimiz...
    (bkz: nası lan)
    (bkz: sözlükte dikkat çekme taktikleri)
    (bkz: sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz biz)
    (bkz: sizin gibi gençleri camilerde görmek isteriz)
    (bkz: ergenlik dönemi girileri)
    (bkz: götten atmak)
    (bkz: otta bokta gizli eşcinsellik aramak)
    (tırtıklı tırt tırtıl, 01.08.2008 01:07 ~ 01:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil