|
|
- "aksi takdirde tüketici boykotu ile karşı karşıya kalacakları konusunda uyarıyoruz" diyen, insanların aysun kayacı için sokaklara dökülüp pepsi maxları yakacaklarını gösteren açıklama.
(talen, 26.06.2007 10:55)
- düzeni bozan bir şeylere dava açılacaksa illâ bu konuyla ilişki olarak açılmaması gereken dava, gücümüzü olur olmadık şeylere harcağımız dava...
- (bkz: davacıyım beni de öpmedi)
- mizansen olduğu aşikar bu davaya alet olan avukatın, bir daha ömrü boyunca iş alabileceğini sanmıyorum.
- sen şu kutu kola sıvazlayıp aysun kayacı çıkartmaya çalışan avkatsın di mi
+ ühüüüü işti o iş için, rol yaptım ben...
- ahaha kazandın mı bari noldu, aysun verdiler mi sana mahkeme kararı ile
+ anlamıyorsunuz, işti o iş (ağla1)
(bkz: reklam)
(bkz: sazan.avı)(azureel, 26.06.2007 11:19 ~ 11:30)
- davacı tarafın da çeşitli ümitlerle pepsi max içip, mağdur oldukları açıkça belli olan dava.
- coca cola kapaklarında yazan "tekrar deneyin" yazısını görünce şişenin kapağını tekrar tekrar kapatıp açan, sonra da "1000 kere denedim çıkmıyo işte bişey bundan" deyip dava açan adamı hatırlatan şey. demek ki neymiş, kola gerçekten zararlı bişeymiş. en azından beyin hücrelerine.
- bana farklı bir fikrin kapılarını açmış dava. hemen ben de tüketici derneğine yazı gönderiyorum;
sayın tüketici derneği üyeleri;
televizyonlarda gösterilen yeni digiturk reklamlarına inanıp evime 9.90 ytl'den bir digiturk bağlattım. inanır mısınız bilmiyorum ama bir haftadır her gece korku filmleri izliyorum. tüm beklentim karşı komşumun o reklamdaki gibi bir kıza dönüşüp kapımı çalması ve "birlikte izlesek filmi, elimi tutsanız?" demesiydi.
lakin ne yazık ki böyle bir olay gerçekleşmedi. aksine, bir hafta boyunca her gece korku filmi izleyince bünyemde psikolojik sorunlar başgöstermeye başladı.
gereğinin yapılmasını ve karşı komşumun reklamdaki bayan olmasa bile bir muadiliyle değiştirilmesini talep ediyorum.
ps: karşı komşum mualla abla sakın alınmasın, kişisel bir durum değil bu.
imza: sycrone one
(bkz: digiturk reklamındaki korku filminden korkmuş kız/@1608696)
- aklıma ayçiçek yağı reklamlarını getiren komik açıklama. ne yani zamanında elimdeki ayçiçek yağı uçmuyo diye dava açsam ne derlerdi bana. ya da futbol maçında barajda hayalarıma top çarptığında vay ben reklamdaki gibi okey kullanmıştım da niye benim taşaklarım patladı desem
burdan davayı açanlara ybsg diyor, aysun kayacı'ya öpücüklerimi gönderiyorum*
- bu davayı açan kişinin, pepsi max'tan ilk yudumu aldıktan hemen sonraki 5 saniyelik surat ifadesini ve aklından geçenleri aşırı derecede merak etmekteyim. keşke kameraya kaydetselerdi...
- reklamın reklamını yapmak.
- sonuna kadar desteklenesi kampanya. pepsi max içmekle kalmadım, evdeki pepsi max kutularını biriktire biriktire 5 tane aysun kayacı heykeli yaptım. hani yıpranırsa yedeği de olsun diyerekten. ama gene de öpmüyor ulan.
|