|
|
- evdeki işlemcim. pentium mimarisinin üzerine 40 adet yeni komut eklenmesi (multimedia expansion pack) ile oluşmuştur
bu işlemci tabanlı makinam şu an winamp + icq + word 2000 çalıştırmakta ve bana mısın dememektedir
- mmx işlemciler hala celerona takmaktadırlar, örn pii 333 mmx im hala canavar gibi çalışmakta.
- ilk bilgisayarım.kendisi artık tarih oldu ama
- yanılmıyorsam ilk mmx teknolojisinin uygulandığı pentiumdur..yani 166'dan önce bir mmx 133 yoktu hatırladığım kadarıyla..
- zamanında alırsam başımın göğe ereceğini sandığım; şimdi ise 2 yıldır yaklaşık on katı hızlı bir işlemci kullanmama rağmen halen içimde ukte olan işlemcidir. aynı şekilde amiga da içimde uktedir. emulator ler falan da kesmemekte amiga aramaktayımdır.
(sidar, 04.05.2005 00:40)
- hala nasıl olupda hızlı çalıştıklarına aklımın ermediği işlemciler silsilesi. zira işlemcim şu an 3000 mhz hızla çalışmakta fakat biraz zorlayınca afallayıp kalmaktadır. ondan sonra gelsin ctrl+alt+del.
- porselenin kenarını delebilirseniz, çok güzel anahtarlık olur bunlardan.
(bkz: eski bilgisayar parçalarından anahtarlık yapmak)
- zamanında 166mmx ile 200 arasında kalmıştım ve mmx inden etkilenip 166mmx i tercih etmiştim. çok sağlam bir işlemciydi, 200 ün gerisinde kalmıyordu hiçbir şekilde.
- 486'dan sonra doğrudan kullanmaya başladığım işlemci. o zamanlarda aşık olduğum işlemci. zamanı gelince de terk ettiğim işlemci. şimdi de anısını kullanıcı adımda yaşattığım işlemci.
|