evdeki işlemcim. pentium mimarisinin üzerine 40 adet yeni komut eklenmesi (multimedia expansion pack) ile oluşmuştur
bu işlemci tabanlı makinam şu an winamp + icq + word 2000 çalıştırmakta ve bana mısın dememektedir
zamanında alırsam başımın göğe ereceğini sandığım; şimdi ise 2 yıldır yaklaşık on katı hızlı bir işlemci kullanmama rağmen halen içimde ukte olan işlemcidir. aynı şekilde amiga da içimde uktedir. emulator ler falan da kesmemekte amiga aramaktayımdır.
hala nasıl olupda hızlı çalıştıklarına aklımın ermediği işlemciler silsilesi. zira işlemcim şu an 3000 mhz hızla çalışmakta fakat biraz zorlayınca afallayıp kalmaktadır. ondan sonra gelsin ctrl+alt+del.
zamanında 166mmx ile 200 arasında kalmıştım ve mmx inden etkilenip 166mmx i tercih etmiştim. çok sağlam bir işlemciydi, 200 ün gerisinde kalmıyordu hiçbir şekilde.
486'dan sonra doğrudan kullanmaya başladığım işlemci. o zamanlarda aşık olduğum işlemci. zamanı gelince de terk ettiğim işlemci. şimdi de anısını kullanıcı adımda yaşattığım işlemci.