görseller
penelope cruzpenelope cruz
penelope cruzpenelope cruz
belki ilginizi çeker
  1. · monica cruz
  2. · maria elena
  3. · javier bardem
  4. · scarlett johansson
  5. · vicky cristina barcelona
  6. · gothika
  7. · paz vega
  8. · sarışının adı esmerin tadı
  9. · charlize theron
  10. · carne tremula
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · uykusu olup da uyumayan insan
  2. · 100 opera
  3. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  4. · ugg düşmanı ezik kızlar
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  7. · okan bayülgen
  8. · şibik
  9. · kenan yarar

penelope cruz  

sayfa  / 3
  1. son olarak gothika da oynayan güzellik..
    (eglaia, 02.03.2004 23:49)
  2. tom cruise için nicole kidmandan sonra attan inip eşşeğe binme durumu
    (athelas, 14.03.2004 17:44 ~ 17.03.2004 21:28)
  3. bir barda tom cruise un boynuna sarılıp neden ayrıldık diye ağlatığı söylentileri dolaşan çikin hatun
    (jamal, 17.04.2004 17:04)
  4. todo sobres mi madre filminde de rol alan genç başarılı ve çekici oyuncu.
    (the weakest link, 02.12.2004 20:30)
  5. vanilla sky ve yüzbaşı corelli'nin mandolininden sonra beğendiğim kadın.
    gerçek adı: penélope cruz sánchez
    doğum yeri: madrid, ispanya
    doğum tarihi: 28.04.1974
    boy : 1.68 m

http://www.penelope-cruz.net/
    (albina, 26.07.2006 09:37)
  6. http://www.celebritieshub.com/...
    (albina, 26.07.2006 09:38)
  7. kendisinde bir film aktristi görünümü yoktur.. yani bu kadını kafasında çiçekli lacivert bir tülbent, ayağında dizleri dışarı çıkmış mavi, pamuklu, çok yıkamadan rengi solmuş ve sertleşmiş bir pijama, (pijamada yer yer çamaşır suyu kaynaklı beyaz lekeler olacak) üstünde de turuncu, buruş buruş bir penye ile gecekondusunun önünde yere koyduğu mavi leğende çamaşır yıkarken düşünün.. bunu kolayca aklınıza getirebileceğinizden eminim.. aynısını bir de charlize theron için düşünmeye çalıştığımızda, fark ortaya çıkıyor..

kendisi, blow * filminde bir canavar olarak karşımıza çıkmıştı.. korktum ben..
    (cellman, 26.07.2006 14:57)
  8. son haberlerde kendisi de scientology tarikatına girdiğini belirtmiş. bu tarikatın uyuşturucu vb. kötü alışkanlıkların ne menem birşey olduğunu anlatan bir tarikat olması seçiminde büyük rol oynamış.

bu da salaklıkta son noktada olduğunu gözler önüne seriyor işte. sigara, uyuşturucu kötüdür, bunu ancak bir tarikatın diktesiyle anlaşılıyorsa vahimdir, salaklıktır.
    (tambatumbaesmerbomba, 21.08.2006 15:33 ~ 12.09.2006 22:56)
  9. boya reklamında suratını görüp de hayal kırıklığına uğradığım eski güzellerden.
    (ciociosan, 21.08.2006 15:43)
  10. çirkin denilemez ama öyle çok güzel bir kadında değil.makyaj sağolsun yinede ekranda güzel görünüyor olmalı çünkü eski bir ispanyol yapımı filmde görmüştüm kendisini de berbattı orda daha genç olmasına rağmen...
    (husatin, 21.08.2006 15:49)
  11. kendisi bence güzel bir kadın.[subjektif]

fakat bugüne kadar rol aldığı filmlerde izlediğim kadarıyla başarılı bir aktris olduğunu düşünmüyordum. bende bir şekilde bebek taklidi yapan kız havası bırakıyordu. ta ki volver'i izleyene kadar. güzelliği bir yana, yalnız başına oyunculuğu ortalamanın üzerinde. "sorunlarla boğuşan yalnız ve güçlü kadın" tipik bir karakter ve bu kadının, arkadaşlarıyla beraber kadın dayanışmasına gitmesi tipik bir durumdur. buna rağmen filmi sürüklemeyi başarmış.

demek ki şirin olmak için kasmayınca daha güzel oluyormuş.
    (mavio, 18.12.2006 17:02)
  12. makyajlı çekici hali ve fena sade hali diye ayrı ayrı incelenmesi gereken hollywood yıldızı
    .(bkz: http://www.informativos.net/...)
    (bkz: http://www.penelope-cruz.com/...)
    (hepgülserçe, 18.02.2007 00:18)
  13. almadovar'ın yönettiği volver (dönüş) isimli filmde tüm güzelliği gözler önüne serilen seksi hatun.
    (maymunherif, 18.02.2007 00:21)
  14. acayip çirkin, ayrıca ingilizce konuşurken sadece aksanı kötü, ama anlatımı iyi sandığım oyuncu. ne var ki, geçen gün bir röportajını dinledim, o orda anlatmaya çalışırken resmen ben çatladım! onca yıl amerika'da otur, çalış, amerikalı bir adamla* birlikte yaşa ve bu kadar kötü ingilizce konuş! odun olsa dile gelir senden daha düzgün iki cümle kurardı be kadın!

edit: volver(dönüş) filmini izlediğimde kendisiyle ilgili bütün kötü düşüncelerimi bana yalatıp yutturmuş kadındır. çok değişik bir havası olan, güzelliğini bir kenara bırakın, cazibesi mıknatıs etkisi yapan kadın. varsın ingilizce konuşamasın, hatta isterse hiç konuşmasın. sussun ve baksın yeter.
    (mürekkepbalığı, 03.03.2007 01:52 ~ 07.03.2007 17:29)
  15. keşke hep ispanyol filmlerinde yada ispanyolca konuşacağı filmlerde rol alsa dedirten aktris. ayrıca vatandaşı javier bardem ve scarlett johansson ile birlikte woody allen projesi olan barcelona da oynayacak olan kişidir.
    (desmondoo, 31.08.2007 23:30 ~ 23:32)
  16. sonbahar- kış koleksiyonu için mango'nun yüzü olmuş, ispanyol aktris. yaz döneminde milla jovovich'in, sonbahar döneminde ise penelope'nin seçilmesi oldukça yerinde ve uygun olmuş; bi kadın sonbahara ancak bu kadar yakışır. seçimi yapanı kutluyorum, kesin okuyordur.
    (lunatico, 02.09.2007 20:32)
  17. yıllar geçtikçe güzelleşen(şarap gibi de diyebiliriz.)sanatını takdir ettiğim,volver filminde ağzım açık izlediğim oyuncu.işine çok önem verdiğini de söyleyebilirim;şayet volver filmi öncesi pedro almodovar ile aylarca prova yapmıştır.bir de keşke ask the dust(aşka sor-ne çevirmişler değil mi?her neyse.)filminde salma hayek yerine kendisini oynatmayı akıl etselerdi...gerçi colin farrell da iyi bir seçim değildi(eyvah konu dağılıyor)seviyoruz,sayıyoruz.
    (jeux denfants, 02.09.2007 21:44 ~ 21:44)
  18. keskin yüz hatlarıyla sıradandan ayrılanvolver'deki oyunculuğuyla beğeni toplayan aktris.
    (marlasinger, 02.09.2007 21:48 ~ 21:50)
  19. almadovar'ın gözde oyuncusu.
    (negatif, 03.09.2007 01:35)
  20. nicole kidman a bin basan kadın. oyunculuğunu bıraktım kadının kendisi bakmaya doydurmuyor. en güzel gözlerden birine sahip kadındır ayrıca. tom cruise un böyle bi kadını bırakıp saf görünüşlü katie holmes la birlikte olması her daim ilginç gelecektir bana. bide magazin benden sorulurmuş onu farkettim.
    (mara despina, 03.09.2007 01:38)
  21. artık iett duraklarını süsleyerek güne hem küfrederek, hem de iç geçirerek başlamamız sebep olacak bayan.
    (venom, 03.09.2007 01:41)
  22. gülüşüyle iç geçirten, esmerin tadını bizzat taşıdığını düşündüğüm güzel bir kadındır. nicole kidman kadar güzeldir benim için.

(bkz: sarışının adı esmerin tadı)
    (soldier in the army, 12.09.2007 21:43)
  23. ispanya'nın en güzel bayanlarından biri.
    (sturridge, 12.09.2007 21:52)
  24. sinemada ciddi tavırlı olduğum iki oyuncu kadından biridir bu. (diğeri (bkz: salma hayek).)

bu penelope denen kişinin, adından gayrı hiç bir kadınsı çekiciliği yoktur. fazla kuru vücut hatları (filmlerde çok kuru ama bütün fotolarda göğüsler patlamış nası oluyosa o, asla fotolara güvenmem); anlamsız bakışları, kayık gibi ağzı ve gereğinden ince dudak yapısı ile tamamıyla bir ofsayt bu kadın; hiç bir güzelliği yok, hatta çok salak görünüyor. ayrıca oyunculuk bakımından da feci vasat, etkisiz, büyüsüz bir kadın.

hadi anlarım ben yurtdışındaki insanların buna ya da salma hayek'e olan beğenisini ucundan kıyısından; sarışın ve beyaz tenden gelen bıkkınlık sebebiyle ama yüz güzelliği yok herşeyden önce, çekicilik, zerafet yok ama, yok yok yok.
    (clementine, 14.09.2007 15:20)
  25. en az kendisi kadar güzel kardeşi için;

(bkz: monica cruz)
    (o s c a r, 14.09.2007 15:29)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil