belki ilginizi çeker
  1. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  2. · rewhat
  3. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  4. · bir nick bir çağrışım
  5. · ortak payda
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  3. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  4. · yaran diyaloglar
  5. · aşk ı memnu
  6. · tunceli alevileri dinsizdir
  7. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  8. · etkisiz hale getirmek
  9. · semih tezcan

pembe diş macunu  

1. güzel yazan, beşinci nesil yazar.
    takip ediliyor.
    (ninn worx, 02.08.2008 14:40 ~ 28.06.2009 15:04)
  2. aramıza tekrardan hoş gelmiş yazar.
    umarım tekrardan kilitlerle falan uğraşmaz.*
    (amedian, 08.11.2008 22:16)
  3. @2837138 nolu girisiyle en realist yazar seçiyorum kendilerini.. üzerimdeki bütün melankoli bu sözlerle birlikte pır pırlanıp uçtu, boğazıma takıldı bütün yağmur.
    (geber marla singer, 22.11.2008 21:58)
  4. cidden güzel yazıyor, öyle kilitlerle filan uğraşmasın, canı istediği gibi yazsın biz de okuyalım dedirtiyor.

ayrıca, benim tahminim ipana olduğudur.
    (mihman, 07.06.2009 12:37)
  5. onuncu sınıf coğrafya müfredatını sözlüğe dökmekte olan yazar. sel göllerinden de bahsetmesini dileriz.*
    (indim dereye nick bulamadım, 09.09.2009 16:56)
  6. artık iyice, hızını alamayıp, altıncı, yedinci, sekizinci sınıf, sosyal bilgiler konularının coğrafya içeriğini, aynı zamanda, dokuzuncu, on birinci ve on ikinci sınıf coğrafya konularını ve bulduğu ne kadar akademik, coğrafya yayını varsa, sözlüğe geçirmesinden korktuğum yazar.

bir şey değil, kendisine acıyorum, kandırmışlar bunu ''bir de, pedagojik formasyon, eğitim bilimleri, eğitim psikolojisi, pavlov'un köpeğinin klasik koşullanma deneyi dışındaki yönleri, kâbusları falan, öğrenme türleri, algıda organizasyon, algı yanılmaları, unutmanın nedenleri, ileriye ve geriye ket vurma konularından da, sözlüğe, günde en az 50 giri girersen, birdenbire coğrafya öğretmeni oluvereceksin, senden daha iyisi olmayacak'' şeklinde.

o da kanmış, bir yandan da, coğrafya fobisini yenmeye çalışıyor, kendi haline bıraktık artık ne yapalım.*
    (pembe diş macunu, 09.09.2009 20:13 ~ 20:34)
  7. evrim alataş'ın her dağın gölgesi denize düşer ve sevgi soysal 'ın yenişehir'de bir öğle vakti kitaplarını alıp okuma isteği uyandıran beşinci nesil yazar.
    (polikina, 23.09.2009 17:50 ~ 17:50)
  8. kesinlikle "müzikten anladığına" kanaat getirdiğim yazar.
    (kendinenudist, 10.11.2009 01:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil