|
|
- beşinci nesil yazar.
- eskiden mirc diye bir chat programı vardı, hala var mı bilmiyorum, işte o mirc nicklerine benzer bir nick'i olan beşinci nesil hoşgelmiş yazar.
- 87 yaşında bir yazardır kendisi. irc günlerinden umutlanmayınınız.gülücük
- asl ?
21f
u
...
muhabbetlerini hatırlatan nicke sahip 5.nesil yazar
- (bkz: ekrem1990)
- kendi kendine nick altı giri yazarak kendi kendinin sonunu hazırlayan yazardır. bu lanet artı da alsan peşini bırakmaz. öpücük
- harika nicki sayesinde güzel şeyler yazdığını gördüğüm, kendisi de nicki kadar tatlı mı merak ettiğim hoşgelmiş beşinci nesil aaağhk... lan yine battı eşofman... ya ama arkadaşım gelinmez ki buraya böyle, itü burası cıkcıkcık. ahlaka mugayir nickli vatandaşları (sarışın olsalar bile) onaylamayın pls moderasyon sözüm size aloü.
- (bkz: prettygirl f 16 incirlik)
bilmem anlatabildim mi?
- bu nickin sahibinin bir bayan olmadığını anlayıp deşifre etmek çok zekice bir olay değildir.zaten sahibi de "heheh olm kız nicki alacam abazanlar nasıl atlayacak" düşüncesiyle almamaıştır.(irc gtünlerinde kaldı bu taşak konusu)
aceleyle ve de "hehe olm modlar hemen onaylar lan bu nicki" diye almıştır.zaetn bu devirde kalmışmıdır acep boyle nickili güzel kızlarımız.(nickten güzellik analizi)
hele bi modun kişisel bilgileri gorebiliyorken çıkıp da eşofmanına boşalması diğer yazarlar karşısında haksız rekabettir arkadaş.ben de biliyorum uye olurken cinsiyeti kız diye işaretlemeyi.
velhasılkelam sevgili sözlük yazarları , merhaba tanışalım mı mesajlarınıza cevap vermedim çünkü "ooo hatun" diye düşündünüz.amma velakin ben bunları kekleyeyim hatun ayağına yatıp gibi bi düşüncem de olmadığından taşak geçmiyorum mesaj atan arkadaşlarla.cevap yazmadım o yuzden kendilerine
ben bu giriyi de yazmazdım da , şimdi adamlara cevap atmıyoruz. 1 hafta sonra "götü kalkık sözlük bayanı" olarak yazacaklar şu başlığın altına ondan korktum.(pelin87, 27.03.2008 10:11 ~ 10:47)
- (bkz: sözlükte hep abazan muhabbeti var ıyk)
- (bkz: dostum pelin87 demişsin ekrem1990 çıktı)
- gülücüğe öpücükle karşılık verdiğime pişman eden hala yazar. allah'tan altıma eşofman giymemişim.
(niksiz, 27.03.2008 16:29 ~ 16:30)
- bide altan çizgi yaşadiği yerin plaka kodunu yazsaymış nickine tam olurmuş. böyle biraz eksik kalmış sanki.
- (bkz: vurmayın, adam öldü)
- (bkz: aranılan kan bulunmuştur)
- @2366428 numaralı giride de görüldüğü üzere aktivist bir yazarımız. demokrasiden en hafifinden nasibini almamış bu 5. nesil yazarımız insanların sorunlarını konuşarak çözmesi gerektiğini, insan olmanın gereğinin bu olduğunu henüz kavrayamamıştır. belki de biliyordur da gençlik heyecanıyla unutuvermiştir. olur öyle şeyler.
bir gün gerçekten 87 yaşına geldiğinde görecektir ki, verilmesi gereken tek kavga, ekmek kavgasıdır. harici akıtılan tüm kan ziyandan ve zarardan başka bir şey değildir.
ancak heyhat, kan dökenler, kan dökülmemesi gerektiğini ancak kan dökemeyecek yaşlara geldiklerinde anlarlar. o sırada olan toprağın altında huzur bulmuş gençlere olur. ne yaparsınız, her öğrenmenin bir bedeli vardır.
|