belki ilginizi çeker
  1. · rakı içen kızlar
  2. · pelajik
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · annenin gençlik fotoğrafları
  2. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  3. · the twilight saga new moon
  4. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  5. · thierry henry
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  8. · beni tanıdılar siz kaçın
  9. · the manhattan transfer

pelagos  

1. bu yazarımız nasıl yazar bekleyip göreceğiz. kelimeleri döktürür mü kaktırır mı zamanla anlayacağız. ama sözlüğe rengini çalsın isterim. hareketini, heyecanını, hiç dinmeyen deli coşkusunu hissettirsin isterim.

başlarda mini bir kız çocuğu iken benim açımdan, çok çabuk olgunlaştığına tanık oldum. e malum hayat genç yaşlarda hepimize başka başka sorumluluklar yükleyiverir, onunki de o hesap. büyürken deli coşkusuna zerre zarar vermedi bu insan ya şaşkınlıkla izledim kendisini. 30'uma merdiven dayadığım yaşlarımdayım, dünyada konuşmayı bu kadar çok seven bi insan daha tanımadım. kendimi bilirdim konuşkan diye. ama bu zat bastırıyor, üste çıkıyor, hırpalayıp duruyoruz birbirimizi. üste çıkıyor derken bildiğin üste çıkma. konusurken üstüne üstüne yürüyor deli, sen hep geri adım atmak zorunda kalıyorsun. zannediyor ki pıstın, bi tırnak iki pençe geri köşesine kaçıyor. ama hiç yılmıyor, yorulmak yok lugatında.

hep güzel aşık oluyor ben bildim bileli. dibine vuruyor tavan çıkıyor acayip. normal nedir bilmiyor. iki güzel laf okuyuveriyorsun on beş damla yaş döküyor. ortalama bi espriye 5 saat sırıtıyor. sakin konusurken aniden çemkiriyor. yani deli diye bakınız boşuna degil. ama zararsız deli. hepsi dilinde.

arkadaşlarına çok düşkün, hep yanlarında hep sırdaş.derdini anlat, senin gibi düşünür ama sadece düşünür zira sen anlatırken ilgisiz şeyler anlatabilme başarısına da ayrıca hayranım. dertli dertli anlatırsın bir anda patlatır bi laf, saniyesinde geri konuya doner. sasırdıgınla kalıverirsin.

işte böyle...
    (trişka, 04.02.2009 09:46 ~ 22.04.2009 14:18)
  2. hayatında hiç star wars izlememiş yazardır.
    deli denmiş burada ama değildir heralde?
    ...
    ..
    . değil desin biri???
    (obi two kenobies, 04.02.2009 21:45)
  3. 3-4 saatlik tanışıklığımızdan teşhis ettim ki, delinin önde gideni*. kendisi zirveye organizatörden* önce gelip tek başına oturmasından kaynaklı hırsını ilk fırsatta çıkarmasından tutun da, zirveye gelecek insanlarını teker teker araştırmış olması (hala oha diyorum*) hatta araştırmalarının ilginç sonuçlarını masada tartışmaya açmasına kadar kesinlikle normal bir insan olmaz.

şaka bi yana, zeki bir insan ama benim gözlemlediğim kadarıyla bundan çok daha önemli bir şeye pardon iki şeye (fazlasıyla) sahip: heyecan ve merak. zekayı bir tarafa koyarsak, peşinde koştuğu ve önemli gördüğü şeyleri yada dünya için başka bir çeşit önemli bir şeyi başarırsa kesin bunlar sayesinde başarır heralde.

gelecek zirvelerde görüşmek dileğiyle*...
    (power of the right, 06.02.2009 22:42 ~ 22:43)
  4. yunanca bir kelimedir. açık deniz anlamına gelir.
    (pelagos, 23.03.2009 22:32 ~ 22:32)
  5. tatlıdır, tatlımdır.o kadar ki bir insan salak derken bile bu kadar tatlı gelebilir göze özellikle de kızgınken.ama tartışmasız en güzel yanı karşısındaki kişinin kızgın olduğunu anlaması için çabalamasıdır ama bilirim ki kızamaz iki şımarıklığa unutur hemen kızgınlığı gider, o tatlı sırıtışı kalır bir tek.

bir de gözyaşlarını sevmiyorum zaten olmasın hiç gözyaşı hayatında hah olursa da bunlar mutlu zamanlarında döktüğü gibi olmalı öyle üzücü kötü falan değil çünkü mutlu olmalı, hem de çok.

unutmadan çok konuşuyor ama bayılıyor çok konuşmaya bırak sana sabaha kadar birşeyler anlatabilir.ama güzel anlatıyor öyle sıkmıyor sıksa da anlıyor susuyor “çok konuştum yine dimi” diyor.o an kopuyorum ben.daha bir içim ısınıyor.

bu aralar özlüyorum yine ben gözümden ırak olmasın istiyorum.

bir de unutmadan;

(bkz: angel)
    (iago, 24.03.2009 00:10 ~ 00:11)
  6. dostum
    (trişka, 26.04.2009 18:17)
  7. pelajik bölgede yaşayan canlı topluluğuna verilen genel isimdir.
    (rotifer, 20.05.2009 17:27)
  8. (maglor, 24.10.2009 02:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil