belki ilginizi çeker
  1. · farkındalık moronları
  2. · boxer
  3. · ekşi sözlük
  4. · mağazaya girip de bir şey almadan çıkan yüzsüz
  5. · zickler
  6. · kayser sozer
  7. · lost ne lan tarikatı
  8. · nickiyle değil zikiyle anılmak isteyen yazarlar
  9. · bim üzerinden espri ekolü
  10. · şarkıların küfürlü versiyonları
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · bir kadının bilmesi gerekenler
  5. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  6. · apertura 2009
  7. · yasaklanması gereken şeyler
  8. · bulutsuzluk özlemi
  9. · elif şafak

peder zickler  

1. bu pederin, 'bimde eski sevgili ile karşılaşmak' diye bir başucu eseri vardır ki tam kahkaha tufanı yaratacak cinstendir.
    peder zickler, çok güçlü bir anlatım kabiliyetine sahiptir. yazdığı yazıların ilginçliği ve akıcılığı insana okuma zevki verir.
    yazılarını okuyunca sanırsınız ki bu peder, eski toprak bir anadolu beyefendisidir,
    toplumu terbiye etmeye çalışan mesajlar verir, halkın çocuğudur kendisi. belediye otobüsü ile işe giden, toplumdaki çarpıklıkları mizah yoluyla deşifre eden bir tarzı vardır.
    okurken eğlendiren, aynı zamanda ibret veren yazıları vardır ki tadından yenmez.
    son dönem ekşi sözlük yazarlarından olduğu için, evvelki nesiller tarafından pek sevilmez.
    (dirk nowitzki, 24.01.2007 13:22 ~ 19:06)
  2. sözlük elitlerine isyan eden zeytinburnu çocuğu.
    (insanlığa adanmış bir hayat, 30.04.2007 14:38)
  3. (bkz: ailecek hastasıyız)

seri eksi oy veren ibneye not : senide seviyorum merak etme...
    (phalanx, 15.06.2007 18:49 ~ 23.06.2007 17:48)
  4. bana 1 yaşındayken istiklal caddesinde takım elbiseyle dolaştığını iddia eden,yazılarıyla kitleleri peşinden sürükleyen,çalışkan,şirinlik muskası ekşi sözlük yazarı.
    (pis mındar, 17.06.2007 21:15 ~ 25.06.2007 03:58)
  5. muhalif, yaratıcı, komik, taklitleri çok olan insan.
    (hairsprayqueen, 31.08.2007 23:32)
  6. bir zamanlar hakkında yapılan en ufak övgü entrysi zamanın ötesine gidiyordu ekşi'de. şimdi bakıyorum da nasıl da bağırlarına basmışlar, nasıl da sevip kabullenmişler peder'i. hani derler ya seve seve olmazsa ske ske diye.
    (kamil trophy, 25.09.2007 22:59)
  7. modern zaman dostoyevskisidir.
    (cervuetta, 12.07.2008 00:56)
  8. ekşi'de çaylak yapılmış yazardır. daha önce defalarca çaylak yapılmasına rağmen bu kez geri dönüp yazmayı düşünmüyormuş. sözünde duracağını pek düşünmüyorum.yine yazıp, ortalığı birbirine katacaktır o.
    (weekend warrior, 25.07.2008 23:30 ~ 23:48)
  9. kanal 7 de muhabirlik yapmaktadır.

(bkz: şaka değil gerçek)
    (düzenli locaların büyük saygıdeğer üstadı, 05.09.2009 14:20)
  10. boxer dergisinde yazarlık yapmışlığı var.
    (nocturne, 05.09.2009 15:03)
  11. farkındalık moronları başlığı ve tanımıyla beni benden uçurmuştur. ihtiyacım olan tanım, kavram, zart buydu.
    (syme, 05.09.2009 21:38)
  12. muhalefetliği çok seven insan..
    ayrıca geçen de kürt açılımı başlıklı bir konuda izmir'i ve izmirlileri de muhabbete sokup (hazır konu açıldı, n'apıp n'edip izmirlilere de dokundurmak lazım mantığı olsa gerek) can sıkıntısını benden çıkarmaya çalışan yazar.. bu ara çok canı sıkılıyo galiba "bi' hobi bulalım sana?"
    (sleeping with ghosts, 06.09.2009 11:37)
  13. şu sel felaketlerinin olduğu gün evde kanal 7 izleniyordu. böyle saçları uzun kıvır kıvır bi çocuk haber muhabirliği yapıyordu, girmiş çamurun içine burada sel böyle geldi nehir böyle taştı gibilerinden. lan dedim ben bu çocuğu tanıyorum. meğer zicklermiş. bu çocukta iş var. yavaştan televizyona da giriyo, ileride çok başarılı olacak ahanda yazıyorum buraya. ha ilk tercih olarak kanal 7 insanı biraz düşündürtmüyor değil ama olsun başlangıç için iyidir.
    (idrak yolları, 30.09.2009 21:04)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil