akıllara bizim peder ali rızayla bir alakası var mı sorusunu getiren adı
nüfüs cüzdanında yazmasa da adının zeki zekalı olduğundan şüphelendiğim,
ne zaman nasıl bir giride ne gibi bir olayı anlatacağı neye vurgu yapıp kime laf sokacağı belli olmayan, kanka listeme ne ara nasıl girdiğini anlayamadığım anlayamadığım
kendimden sonra girilerini en çok takip ettiğim "kırmızı" kod adlı sözlük yazarı...
kapalıçarşı da bulunan ve şahane tada sahip iç pilav ve tavuk yiyebileceğiniz bir mekan. aynı zamanda karadenizde kelebeğe verilen isim (kulağa çok hoş geldiğini düşünürüm hep).
ve aynı zamanda dördüncü nesil yazarmış efendim. başarılı nick seçiminden dolayı kutlarız kendisini.
nerden başlasan nasıl anlatsam diye düşünüyorum. zor olacak ama denemek lazım yoksa başka girim olamayacak sözlükte. zira kendisine sözümdü 96. girim heyecanlı bir sözlük yazarı olarak benim.
kendisi benim oda arkdaşım ve sözlükteki tek kankamdır. odamın vazgeçilmezidir. bana katlanabildiği için teşekkür edilesidir. hiç bıkmadan benim saçmalıklarımı saatlerce dinlemiştir. bir teşekkür bir şikayet: biraz kararsızdır. içindeki iki kişinin tartıştığına şahit olabilirsiniz. şizıfreni değil kesinlikle. belki daha tehlikelidir. sözlüğe üye olma sebebimdir. bir teşekkür daha. bir de bildiğim programları pekiştirebilme* sebebimdir tabii ki. bunu yok edecek şikayetim yok tabii ki. dördüncü nesil oda arkadaşı