ilgi ve şefkate ihtiyacım olduğu konusunda mesnedini anlamadığım endişeleri bulunan yazardır. ilgiyi, hele ki şefkati kendisinde arıyorum öyleyse evvela.
bu gün, duduk da denen sazın, kelime ve çalgı olarak kökeninin düdük ile aynı olduğu konusundan haberdar olması gerektiğini düşündüğüm aslan parçasıdır.
an itibariyle rus hatu... pardon! oteli denetlemeye çıkmış hoş sohbet yazar. gece gece bana beyin jimnastiği yaptırtmış, aylar önce yazdığım bir kaç mesajın içeriğini buldurtmuştur. yalnız bu yazarlık aktivitesi dolayısıyla esas işinden olacağından korkmaktadır. önerim: 'sözlüksevdası' olarak tekrar aynı işe baş vurması!
şu buhranlı günlerimde nickaltı mesajlarıyla beni motive eden yazar. yalnız asyalı istemem. bıktım zira uzak doğululardan. hani diyorum şöyle rus, alman falan varsa daha iyi olur. türkçe bilmelerine de gerek yok. daha evrensel bir dilde konuşacağiz biz.
nikini epeydir çözmeye çalıştığım yazar kendisi. paşa paşa kendisine sormak varken böyle bir işe girişmek apayrı bir sorun tabi. ben şöyle çözdüm: peacer+amon. yani barış yapan mısır tanrısı (hoşgörüsüne sığınarak saçmalama hakkımı kullandım).
esas mevzuya dönersek, gayet ince ruhlu, güleryüzlü bir yazardır kendisi (henüz yüz yüze tanışma şerefine nail olamadım ama mesajarından anladığım kadarıyla aynen öyle bir insan olmalı). ansızın hal hatır sorabilir; kötü anlarınıza nokta koyabilir.
bunun yanısıra, girilerinden okuduğum kadarıyla hayata bakışımız ve görüşümüz çok noktada benzeşmektedir; o yüzden daha da bir keyifle okurum kendisini.
bir de, antalya'da turizmi patlatacağı yönünde iddialar var. umarız öyle olur. saygılarla...
malum şarkıyı ** hala bulamadığım için kendimi sorumlu hissettiğim, ama en kısa zamanda o şarkıyı bulacağıma, gerekirse azer bülbül'ü bulup zorla söyleteceğime emin olması gereken süper yazan yazardır. ama yine de (bkz: kısmet)***
inşallah bu yaz antalya ziyaretimde yüz yüze de görüşeceğim sözlük kankam. genelde günün ilk ışıklarından sonra muhabbete başlarız kendisiyle, msn listem boşaldıktan sonra ilaç gibi gelir. pek çok fikrimin uyuştuğu ve güzel ortak noktalar *** bulduğum az sayıda yazardandır. mükemmeliyetçi, ekmek peşinde ama ekmek fiyatını bilmeyen *, muhabbeti insanı acayip saran bir şahsiyettir kendisi, son dönemlerde olan bazı olaylardan sonra sözlüğe küsmemesini ve bizi ince esprilerinden mahrum etmemesini diliyorum.
hayatında ilk defa göreceği bir insana* hediye getirecek kadar düşünceli, turist bağyanların ilgi odağı haline gelebilecek kadar karizma bir insan. o da lucifer yüzünden mağdur olanlardan birisi. kafayı fazla yormamasını dilerken kendisine "boşveer, yakalım bi cıgara." diyorum.
(bkz: @920946)
uzun uzun girileri var, kıskanıyorum. gündüz uyuyor gece çalışıyor, kıskanıyorum. yazları sıcak ve klimalı, kışları ılık ve pencereden yağmuru izleyerek geçiriyor, kıskanıyorum. sözlükteki tek kapı cabrio mercedesin sahibi gibi, kıskanıyorümüehühü...
henüz üç yaşında bir kardeşim var, bi tek ondan kıskanmıyorum.
şimdiye kadar niye hakkında atıp tutmamışım hayretler içindeyim.
[sanki kore harbinden beri tanışıyonuz yarraam]
''denizden babam çıksa yerim,rusya dan gorbaçov verse zikerim'' felsefesini benimsemiş çok değerli turizmcimiz.favori tatil mekanım side de çalışması nedeniyle de kendisine buradan allah belanı versinlerimi gönderir,tekrar aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir,natalie yengeye de selamlarımı iletirim.
+hoca 373 nerenin koduydu
-dur bi bakiim yaw,nolduki
+yaw biri çağrı bırakıp duruyo
-moldovaymış muaaa koim,hani bunlar cevapsız bırakmazdı
+oluyomuş demek
şu aralar kendi tabiri ile takımdan ayrı düz koşuya çıkan yazar. tez zamanda döneceğini ummaktayım. lâkin gözüme çarpan şey şudur ki kendisi bu aralar en pasaklılar listesinde boy göstermekte. umuyorum ki kendince ufak bir temizlik işine girmiştir de öylece takılmakta ve yeşil sahalarda top koşturacağı günlere hazırlanmaktadır. umuyorum.
oldukça başarılı bir yazar, zeki, kültürlü, hoş sohbet, karizmatik vb. gibi özelliklerinden önce son derece kıyak bir abidir. takımdan ayrı düz koşuyu bitirip, sahalara tekrar dönmüş olması son derece sevindirici bir durumdur. en azından benim için öyle. hazır dönüşünden bahsediyorken kendisine bir de buradan hoşgeldin demek istiyorum. ruslardan sonra uzakdoğulu hatunlar hakkında beni en kısa zamanda aydınlatmasını diliyorum.