belki ilginizi çeker
  1. · the pariah the parrot the delusion
  2. · sabah sabah black sabbath
  3. · sözlüğe yapılan duyuruyu espriyle desteklemek
  4. · daniel albrecht
  5. · tick tock
  6. · sözde yezidi soykırımı
  7. · yeni gelen yazarların heyecanlı olması
  8. · yüz tutmak
  9. · ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın
  10. · arriving somewhere but not here
gündem
  1. · annelerin yakışıklı anlayışı
  2. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · kurban bayramı vahşeti
  5. · tanrıya sorulacak tek soru
  6. · geniş aile
  7. · yılmaz özdil
  8. · anlatılacak çok şey varken susmak
  9. · yeni başlayanlar için seks

peace sells and i m buying  

1. 3 senedir internetten oyun indirmemiş, sabah akşam pes ve fm oynayıp arada da okula giden insan. "salak mısın oğlum biraz da fifa oyna" dediğim zaman bana pırasayla vurmuştur. iyi yazar olup, kendisini görünce ağlamak istiyorum.
    (bkz: megadeth)
    (gospodin petro je dosao ponovo, 01.08.2008 15:42)
  2. @2620712 numaralı girisiyle yardırmış insancık dolması. yazdıkları gözümde canlandı da masaya vurdum iki kere. yok, yani iki tarafı da tanıdığımdan kıçımla gülüyorum şu an. bir de bir sene içinde acayip evrim geçirmiştir. geçen sene the notebook adlı skindirik aşk filmini izlerken salya sümük olan, duygusal yorumlar yapan "pisi pisi sel" şimdi bu film hakkında "hacı ne garıydı ama" diyebiliyor. seviyorum;ama salak adamdır.
    (gospodin petro je dosao ponovo, 07.08.2008 14:11)
  3. son günlerde acayip dikkatimi çeken bir yazar. özellikle müzikle ilgili girilerini dikkatle takip etmekteyim ki, bu zaten son günlerde sözlükte daha da belirginleşen durumdu.
    (geber marla singer, 07.08.2008 18:02 ~ 18:02)
  4. hangi yazıyı okurken gülsem, altında adını gördüğüm yazar. daha bismillah seri artı oy veren ibne mevkisine yükseltmeye başladı beni sağ olsun.
    (gitana, 07.08.2008 20:15)
  5. niki acayip güzel duran nesildaşım. hoşgelmiş diyesim var ama biraz geç kaldım sanki.
    (weekend warrior, 10.08.2008 01:19)
  6. nadirlerden biri gibi. gibi diyerekten tedbiri elden bırakmıyoruz. neyse efenim bu adam çok değerli yazılarımı anlayabilecek 3-5 kişiden biri. bildiğin okuduğunu anlayan, anladığını kavrayan, kavradığını uygulayan işte. mükemmelliğim karşısında ezilse de onu bu haliyle de kabul ediyorum. topçuk kardeşliğine selam ederim bilader.
    (bir garip insan, 12.08.2008 17:24 ~ 17:50)
  7. internet bağlantısını fare gibi kemirdiğinden 1 aydır telefonla beni taciz eden pis sapık. kız arkadaşımdan ayrılmam sonucu boşluğu kendisi ile doldurdum. günde 150 mesaj ohhh. yarasın yiğidim, loser yolluyorum buradan kendisine.
    (bkz: hugo sanchez)
    (gospodin petro je dosao ponovo, 14.09.2008 21:06)
  8. son zamanlarda nicki iyiden iyiye gözüme takılmaya başlamış, yazılarıyla dikkatimi çeken bir yazar o da. denk geldiğimde uzun girilerini üşenmeden okuyorum.
    (sycrone one, 07.11.2008 21:23)
  9. 850 senede bir last fm'e girdiğimden bu olaya çok uzağım. efendim bir girdim bu peace sells salağının profiline aynen şu yazıyordu "uyumunuz çok yüksek"
    adam artık ne yaptıysa last fm'i de kendisi gibi sapık yapmış. düşmüyor yakamdan. bir de emo olmuş ki sorma. havuç bile kurtaramaz bu danayı.
    (gospodin petro je dosao ponovo, 10.04.2009 00:50)
  10. en son verilen haberlere göre devlet dairesinde işe girmiş muhasebeci. babasının beylik silahını alıp herkese kan kusturuyormuş it. ankara ne çekiyorsa 1 melih gökçek'ten, 2 de bu hıyardan çekiyor. bir de emoculuk akımına katılmış. her gece ağlıyor bana.
    (gospodin petro je dosao ponovo, 02.07.2009 22:35)
  11. geçenlerde kendisini pes'te siktim öldü. oh mutlu oldum.
    (gospodin petro je dosao ponovo, 07.10.2009 18:21)
  12. birinin bunu yazması gerekiyordu;
    hemen hemen herkesin ortak paydasında çıkan yazar.
    (iett, 16.10.2009 14:49)
  13. nickiyle kafamının içinde şeytani kahkahalar duymama sebep olan yazardır. ayrıca megadeth soru sorar gibi yapmış o da cevaplar gibi yapmış. ilginç.
    (metal up your ass, 16.10.2009 22:34)
  14. benim de ortak payda listemde çıkan yazar. ortak payda fasilitesinin en bi yavşağı, en bi ortam çocuğu olarak söyleyeyim dedim.

çok süper bi insan yani kendisi.
    (yata yata paslandık, 16.10.2009 22:36)
  15. benim her yerimde çıkan göt herifin tekidir. birisi de bunu yazmalı. geçen sf oynadık ken ile siktim bunu yine ağladı. bebe gibi lan.
    (gospodin petro je dosao ponovo, 16.10.2009 22:39 ~ 22:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil