|
|
- çok berbat bir durum. hele de dışardan insanların cıvıl cıvıl sesleri geliyor, güneş yeri göğü yakıyor, 5-6 yıl önce bu günlerde, yazlıkta ortamlara aktığınızı, denize girdiğinizi anımsıyorsanız.
(tatalu, 20.07.2008 17:08 ~ 19:06)
- (bkz: hafta sonunu evde geçirmek)
(bkz: pazar gecesini evde geçirmek)
(bkz: pazar günü ve bira)
- an itibariyle büyük bir keyifle gerçekleştirdiğim, keyifle olmasa da şu an sözlüğe yazan arıların da gerçekleştirdiği, asosyel etkinlik denebilir.
- bu sıcakta yapılacak en akıllıca davranıştır, hele sevdiğiniz kişiler de yanınızdaysa, gel keyfim gel.
sohbet, film izleme, oyun oynama, yiyip içme...daha ne olsun.
- yarın 3 tane sınavınız varsa el mahkum göt gardıyan hesabı yapacağınız eylem.
- para ve arkadaş çevresi olmayınca yapılan mecburi eylemdir.
- akıllılıktır, ben az önce dışarıdan gelmiş biri olarak canımı eve zor attığımı söyleyebilirim.
dışarıdan gelmek derken arkadaşı otobüse bıraktım o kadar, yarım saat belki bir saat durdum dışarıda ama havanın ne kadar sıcak olduğunu anlamama yetti.
- cuma ve cumartesi akşamı ekşından ekşına koştu iseniz, pazar günü evde pineklemeniz hem beden hem ruh hem de aile sağlığınız açısından mühimdir.
- bugün pazar canım çok sıkılıyor. dışarıya mı çıksam acaba..? off hava da çok sıcak kapıdan çıkışımla baygınlık geçirmem bir olur. ne gerek var şimdi arkadaşlarınla sözleş, kalk hazırlan, terle, sonra o kavurucu güneşin altında çık buluşma yerine git. zaten yetişemeden ölürüm heralde. ne yapsam ne yapsam.. aa o da ne? güneş ön bahçeden arka bahçeye doğru ilerliyor yavaş yavaş. hafif esinti de var galiba. şimdi şartlar göz önüne alınınca pazar günü evde oturmak daha cazip gibi geldi. bilgisayarımı alırım önüme, sözlükte dönen geyiklere bakarken soğuk bir içecek daha ne olsun ohhh miss.
kıssadan hisse pazar günü evde oturmak güzeldir. huzurludur.
- pazar günü işte oturmaktan daha güzel ve daha zevklidir eminim. sıkıntıdan patlıcam allahım millet geziyor ben çalışıyorum, kafayı yicem.
- en sevdiğim en müthiş şey
- sabahtan başlayarak sırasıyla rusya - sırbistan voleybol maçı, litvanya - arjantin baketbol maçı, arkasından dünya rekorlarının kırıldığı yüzme yarışları, sonrasında -her ne kadar tempoyu ve heyecanı düşürse de- judo müsabakaları, o biter bitmez günün speciali abd - çin basketbol maçını ve son olarak da brezilya yeni zelanda futbol karşılaşmasını seyrederek uzun zamandır özlenen, beklenen, iple çekilen bir gün geçirmektir. spora doymaktır.
- çok güzeldir. pazar günü ipini koparanın dışarı çıktığını ve her yerin mal kaynadığını katil olmanızın an meselesi olduğunu, her yerin ana baba günü gibi olduğunu, otobüslerin saatte bir geçtiğin ve gideceğiniz yere giderken sinir krizi geçirdiğinizi düşünürsek, tek kelimeyle muhteşem bir olaydır pazar günü evde oturmak.
- adana'da yapacak bir şey bulmak o kadar zordur ki mecbur pazar günü eve tıkılıp kalırsın
- 5 günlük yoğun iş temposuna hazırlamak için kendini şarj etmektir.
(bkz: rejenerasyon)
|