pazar 90 

adana çık aradan

1. kutu açıcı cenk koray abimizin,pazar stüdyosu adlı programının devamı niteliğindedir.programın formatına ilişkin pek fazla bilgi sahibi olmamama rağmen,tarihsel kesitle ilgili pek çok anımın canlanmasına vesile olmuştur.hepimizin malumudur ki,pazar günleri pek çok öğrenci için kabus bir günün başlangıcı sayılır.pazar bir tatil günü değildir aslında.okula hazırlık,ödevleri bitirme telaşı,annenin önlük-yaka ütü telaşı,zoraki banyolar,tırnak kesmeler vs.final sahnesine baba çıkar ve uzanmış olduğunuzun çek-yattan,(ki o sırada tv'de muhtemelen ya pazar stüdyosu yada pazar 90 mevcuttur) babanızın tv regülatörünü ani bir parmak darbesiyle kapatmasının ardından soluğu yalandan da olsa milli tarih kitabının karşısında almanıza neden olur
    (peaceramon, 03.02.2006 01:48)
  2. labirent tadı verilmiş demirin etrafından demire değdirmeden yüzük geçirmece gibi psikopat bir oyuna evsahipliği yapan yarışma.

yok "değdirmeden geçirdim", yok "soketleri yerleştirelim"... böyle erotik çağrışımlı bir trt yapımı daha gelmez sanırım.
    (palanthaser, 16.03.2006 23:16)
  3. (bkz: buraya numeratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)
    (wolfshade, 16.03.2006 23:24)
  4. formülasyonu şöyledir.
    pazar x
    x=içinde bulunduğunuz yıl
    evet çok basit herkes evinde yapabilir.
    (xander, 12.07.2006 20:38)
  5. aynı algoritmayla oluşturulmuş bir diğer program için:

(bkz: klip 98)
    (bkz: ece erken)
    (finch, 12.07.2006 20:42)
  6. basınca ışık yanan "soketleri yerleştirelim" temalı yarışmasının konsepti billie jean'in klibinden çakmadır. kayıtlara geçsin.
    (wondrous, 11.03.2007 02:12)
  7. jeneriğini pink floyd un bir şarkısı olarak hatırladığım program. (ben pazar 92 halini biliyorum)
    (jimela morrison, 26.05.2007 19:09)
  8. tam bir trt programıydı, öyle ki seyircisi bile trt'de çalışıyormuşçasına davranırdı yarışmalarda.

mustafa yolaşan - soketleri yerleştirelim.

yarışmacı + çok özür dilerim mustafa bey baya heyecanlandım şimdi.

mustafa yolaşan - aman efendim lütfen sakin olunuz, değerli izleyicilerimize bir şey olsun istemeyiz. yalnız televizyonun sesini rica etsem biraz kısar mısınız? yankı yapıyor.

yarışmacı + aman efenim ne demek. çok özür dilerimi farketmemişim.

özel televizyonlar çıktıktan sonra durum değişti tabi, güner ümit abimiz böyle miydi?

güner ümit - 3 mü 5 mi? hadi seçin birini ama bence 9 da olabilir!

yarışmacı + ay güner bey valla sizi çok seviyoruz, biraz daha açabilir misiniz?

güner ümit - ben açarım da sizin yüreğiniz kaldırır mı bilmiyorum? ahahaha

yarışmacı + ay alemsiniz ya, bakın valla kocam da açmanızı istiyor.

güner ümit - kocan varsa açmam, kocana ne açıcam be? ahahaha

arkadan kocanın sesi gelir - "güner bey lütfen açın, çok ihtiyacımız var!"
    (tazmanya canavarı, 29.05.2007 21:49)