görseller
pay it forward 

belki ilginizi çeker
  1. · bi sktir git dedirten amerikan filmleri
  2. · jane sibbery
  3. · türkçeye saçma çevrilmiş film isimleri
  4. · efsane film müzikleri
  5. · kevin spacey
  6. · change the world
  7. · devlet dairesi
  8. · haley joel osment
  9. · iyilik onun özünde var
  10. · helen hunt
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · colin kazım richards
  4. · disko kralı
  5. · beşiktaş
  6. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  7. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  8. · popülarite merakı
  9. · re offender

pay it forward  

1. (fidelmiyo, 16.04.2004 22:00)
  2. "biri sana iyilik yapınca, sen ona iyilik yapma... git bir başkasına yap"

filmde trevor (haley joel osment) adlı çocuk okul ödevi için bir proje düşünür. projesi iyilik zinciri kurmaktır. başlangıcı yapan trevor, çevresinde yardıma ihtiyacı olan 3 kişiye iyilik yapar. iyilik yaptığı kişilere projesini anlatır ve onların da bu şekilde 3 kişiye iyilik yapma şartını koşar. başlangıçta çocukça bir düşünce olarak gören öğretmeni ve annesi, yaptığının sistemli bir şekilde büyüğünü görünce hayretler içinde kalır. izleyemeyen izlesin.

--- spoiler ----

trevor ölüyor

--- spoiler -----
    (dlord, 08.03.2006 15:39 ~ 15:40)
  3. dün gece üçüncü defa izlediğim ve üçüncü defa gözlerimin dolduğu film.kevin spacey yeniden oyunculuğa yeni bir anlam yüklemiş olup helen hunt' muhteşem bir ikili oluşturmuştur. haley joel osment oyunculuğu da onların arasında sırıtmamıştır. izlemeyenler kesin izlesin. ayrıca klasik amerikan filmi yakıştırmalrını da haketmemektedir.
    (kaiser sose, 07.05.2006 18:56)
  4. şu an indirdiğim filmdir. bu akşam bi kanalda gördüm daha yeni başlyordu. hani kendini daha başlangıcından belli eden filmler vardır ya. aha süper bi film geliyor dersin daha başından. bunu hissettim ben de. indiriyoruz bakalım. izledikten sonra yorumlarımla film hakkında giri girivereceğim.
    (captain oi, 16.11.2009 22:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil