belki ilginizi çeker
  1. · pavlov un köpeği
  2. · david surkamp
  3. · pavlov un yeri
  4. · late november
  5. · pavlov s dog
  6. · vikartindur
  7. · pavlov un köpekleri
  8. · peter hammill
  9. · julia
  10. · pampered menial
gündem
  1. · kurban bayramı vahşeti
  2. · domuz gribi
  3. · alex hagi den daha iyidir
  4. · marjinal isim meraklısı aile
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  7. · tahrik edici erkek kokuları
  8. · seni seviyorum
  9. · asansörde sigara içen insanlar

pavlov s dog  

1. 70lerin amerikalı progresif rock gruplarından biri.gayet başarılı albümlere imza atmışlardır.özellikle 75 çıkışlı pampered menial herkese tavsiyedir.vokalistleri david surkampda çoğu kişi tarafından yes solisti jon anderson gibi bayan sanılmaktadır(tiz seslerinden dolayı).bu adamlar artık kestirsin de kurtulsunlar.
    (floydzede, 07.11.2005 12:02 ~ 12.10.2006 14:17)
  2. (bkz: pavlov un köpeği)
    (ataraksia, 21.03.2006 23:21)
  3. tekrardan reunion diyip turnelere dalmışlardır.temmuzda uriah heep le birlikte almanyadalar.kendilerini düşük bir ücretle türkiye ye getirmek de mümkündür fakat pavlov s dog u bilen organizatör lazımdır.
    (floydzede, 14.05.2007 07:29)
  4. 1970 li yıllarda bu kadar kaliteli ve "modern" bir soundu nasıl elde ettiklerini floydzede nin bir şarkılarını yolladığı andan beri düşünüyorum.belki de böyle düşünmeme sebebiyet veren şey o dönemde müziğin fazlasıyla hislerden yola çıkılarak yapılmış olmasıdır bilmiyorum."kasım" diyor adam , "o kızdaki garipliği çözemedim" diyor , çok fazla benimsedim galiba yaşadıklarımdan ötürü.
    (zaknafein, 05.09.2007 04:42)
  5. vokaliyle fazlasıyla etkileyici,sözlerle bitiricidir.
    benzersiz bir çok parçaları vardır,aynı tat başka kimselerde bulunamayacağından mutlaka dinlenmelidir.
    (hiçkimseninferidesi, 31.03.2008 23:22)
  6. fazla söze gerek bırakmayan mükemmel bir progressive rock grubu. kendi kalitelerine göre ortalama bir şarkı sayılacak suicide isimli şarkıları bile grubun çapını anlayabilmek için yeterlidir.
    (thecrimson, 28.06.2008 04:35)
  7. dinlediğim en iyi gruplardan biridir. pampered menial rock tarihi için kült bir albümdür bana kalırsa. klavye çok hoş duruyor grupta. david babanın sesine de dünyada çok az insan sahiptir sanırım. julia ve theme from subway sue grubun doruk noktaları olsa gerek.
    (southern man, 17.12.2008 13:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil