belki ilginizi çeker
  1. · paula schultz
gündem
  1. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  2. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  3. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  4. · geniş aile
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · itü sözlük
  7. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  8. · çocuklarla girilen komik diyaloglar
  9. · itü sözlük karikatür

paula schultz  

1. dördüncü neslin bir yazarı. hoş gelmiş.
    (bo, 04.10.2007 23:09)
  2. bi kitap tadında ilerleyen kill bill vol2 'nin 7. bölümü "the lonely grave of paula schultz" başlığıyla açılır. ilerleyen dakikalarda bunun ne anlama geldiğini budd'ın elle'e gelinin diri diri gömüldüğü mezarı tarif ettiği sahnede , mezar taşındaki ismi zikrettiği anda anlarız. paula schultz adı aslında tarantino'nun film boyunca yaptığı göndermelerden biridir. isim 1968'de vizyona girmiş "the wicked dream of paula schultz"a ithafen konmuştur...
    (paula schultz, 14.10.2007 01:03 ~ 01:04)
  3. mrs. audrey tautou'nın kayıp olan üçüzünün ortancasıdır kendileri.
    (seanpenn, 04.02.2008 11:57 ~ 12:00)
  4. çok sevdiğim bi arkadaşımın* çok sevdiği bi arkadaşı. ne dedim lan ben?
    (cuore sportivo, 07.10.2008 00:01)
  5. an itibarıyla beni bursa'daki evinde misafir eden güzel insan. dünyadan, insanlardan umudumu kesmeye başlamışken karşıma çıkan mucizelerden. tatlı sohbeti, sanal alemden bile etrafına yaydığı ışığın da etkisiyle tek bir sözüyle şehirden şehre gidiyorsam ve birbirimizi gördüğümüz andan itibaren yıllardır tanışıyormuşuz hissini yaşadıysam bırakmam artık onu. gerekirse güler, bir derdi olursa beraber ağlarız.

iyiliğin, güzelliğin vücut bulmuş halidir paula schultz. karşısındakinin gözlerinden, içine akar.
    (hüzünden bozma mutluluk, 11.10.2008 01:40)
  6. ağlıyor, çünkü yanıldığını görüyor... ve bunu kabul etmek hiç de kolay değil...
    (paula schultz, 28.12.2008 15:16)
  7. gecenin bir saatinde hatta daha önceleri de bir çok saatinde beni ayyaş ayyaş çekmiş, dinlemiş, moral vermiş, iyi yürekli, bursalımsı, dördüncü nesil yazar.

şu saatte bu satırları yazarken sevgili sözlük, kafamın -her zamanki gibi- güzel olması da bu yazar hakkındaki yazdıklarımı ayrı bir doğrulamaktadır. bilinçaltımı dökerek söyleyebilirim ki, iyi kalpli, candan, sıcak, karadenizli ama bursalımsı, şirin mi şirin, facebook'taki elbiseli resmine hayran olunası, güzel, hafif tatarımsı yazar.
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 04.02.2009 00:40)
  8. kendisini özledikçe çok sevdiğim istanbul'dan bile soğuyarak yanına kaçma planları yapıyorum. istiklâl'de beraber içme şansını da son anda kaçırdık, iflah olmam artık. bari daha fazla yazsın, öğrencilerinden fırsat bulup bize vakit ayırsın.
    yoksa yakarım bu sözlüğü paula, hasretinden prangalar eskittim bilesin.
    (hüzünden bozma mutluluk, 27.02.2009 12:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil