21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 1001 tane
günün başlıkları: 1001 tane
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·yasal tefecilik (2)
- ·fun (2)
- ·
- ·faiz haramdır (4)
- ·
- ·götüm ağrıdı (5)
- ·
- ·
- ·islam ın zararları (10)
- ·
- ·sevgili (3)
- ·
- ·rafael nadal (3)
- ·game of thrones (3)
- ·
- ·
- ·wondrous (3)
- ·
- ·the prestige (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·nutella (4)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·bim vs migros (14)
- ·
- ·ösym (5)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
paul wolfowitz
- aslen yahudi asıllı olup abd nin ortadoğu politikasına israil lehine yön veren üst seviyedeki şahinlerden biri.
- yaklaşık bir yıldır dünya bankası başkanlığını yürütmektedir.
- kktc konusunda, "atatürk selanik'i yunanistan'a vermişti, siz de cömertlik yapın" lafını söyleyen insancık.
- aslen polonya yahudisidir.
- edirne’de selimiye cami’ni gezerken ayakkabısını çıkarınca çorabının parmak ucunun delik olduğunu sevgili! gazetecilerimiz resmederek bütün dünyaya duyurmuştur.
(bkz: dost başa, düşman ayağa bakar) - çoraplarının ikisi de aynı noktadan delinmiştir, olabilir. fakat işin ilginç yanı getirilen terliğin de aynı noktadan delik olması ve terlik giymesine rağmen ayak baş parmağının görülmesidir.
- (bkz: paul wolfowitz in çorabı/@1119717)
- yıllık maaşı yaklaşık 400 bin dolar olan dünya bankası başkanı. kız arkadaşı shaha ali riza'nın maaşını usulsüz olarak artırdığı gerekçesiyle patlak veren etik skandal sonrası özür dilediyse de artık görevde kalması zor gibi görünüyor. ondan boşalacak koltuk için en güçlü aday ise kemal derviş.
- david wolfowitz adında, oldukça sempatik, canayakin bir oğlu vardır. envanter yönetimi üzerine beraber proje yapmaktayiz.
- para konusunda iyi ama bir o kadar da orospu çocuğu olan şahsiyet. amerika'nın kadim ve fahri israil büyükelçisi. pardon, ters söyledim galiba?