pattiz 

adana çık aradan

1. sempatik nicke sahip dördüncü nesil yazar.hoşgelmiş..
    (absinthe, 17.01.2007 05:30)
  2. final döneminde keşfettiği sözlükte itü'lü olmamasına rağmen dördüncü nesil yazar.(bkz: yanlış zamanda doğru yerde olmak)
    (pattiz, 18.01.2007 22:33)
  3. sözlüğün yeni kazancı ve belki de ilacı.

hepimizin farkında olduğu üzere değerli sözlükçüler, sözlüğümüz bir kısır döngü içine girmiştir(!?lan). bu amdan g.tten yaptığımız tespitimizin hemen ardında, işte tam bu noktada bahsi geçen şahıs devreye girmekte ve adeta kayıp inci gibi parlamakta. kendisi gerek okyanusvari, engin bilgi birikimi olsun; gerek alabildiğine geniş olan görüş yelpazesi olsun; gerek her daim açık ve güncel olan dimağı olsun; gerekse adeta özdemir asaf'ın benzeri olan, kısa ve öz anlatımla adamı boka basmış gibi bırakacak yazım kabiliyeti olsun bir fark yaratabilecek kapasitede bir dördüncü nesil yazardır, inanıyorum.

bırakın bizi uzaylı sanmayı, kimbilir kaç gencin "aydınlandım laaan" diyerek ufukta kaybolmasını sağlamıştır**. bakın bakın...
    @1079190

o tadına doyum olmayan tasvirlerle, renkli anlatımlarla dolu olanlar hele...
    @1079548
    @1075909

görüş derinliğiyle göz korkutan giriler yok mu? tabi ki var.
    @1066141

hele o birtakım şeylere çok sinirlenmiş yazar modu yok mu? kurtaralım aga bu ülkeyi, yeter oyalandığımız.
    @1066053

en nihayetinde celebrity'miz olması için var gücümle çalışıyorum, iki üç çocuk tuttum bilekler işliyor; artılar uçuyor. zira sözlükte herkes tarafından "tabi aabi adam selebiriti bi kere" şeklinde onaylanacak tarzda bir otisabi eksikliği derinden hissedilmekte.
    lakin hatırlatmak istediğim bir nokta var canım kardeşime, kanat çok zor takılan bir şey değil.
    (ninca, 18.01.2007 22:37 ~ 22:42)
  4. herşeyi çok bildiğini zanneden şahsiyet.
    (kedi, 10.02.2007 01:59)
  5. itüsüz olup ayrıcalıklı olan süper insan. saçını kestirdikten sonra hemen fotoğrafını çekip üstüne bir de kendini yamultup resmini yollar.
    çok kıskançtır bu şahsiyet. bir baileys i bile kıskanır. kendisine selam ederim.
    (auryn, 05.04.2007 21:45)
  6. kendisine sapıklık yapılmasından haz duyan kimse.

düzeltme: mazoşisttir de...
    (auryn, 05.04.2007 22:08 ~ 22:11)