|
|
- çalışan itüsözlük yazarlarının geliştirmek zorunda kaldıkları yeni bir sanat dalı. şöyle yapılır:
1. etraf kolaçan edilir.
2. başlat araç çubuğu "otomatik gizle" konumuna getirilir.
3. acil durumda kullanılmak üzere bir ms excel veya autocad dosyası açılır. altta hazır tutulur. patron gelirken bu dosyalar hemen tam ekran yapılır.
4. patron çakmasın diye arada bir "patron şöyle yapsam böyle etsem daha iyi olmaz mı" gibi sorularla elemanın çalıştığı ima edilir.
5. tenhalaşınca hızlı hızlı giri yazılır.
6. böylece bu mukaddes görev tamamlanmış olur.
- insanın kısa ve öz olarak kendini ifade edebilmesi ve de klavyeyi hızlı kullanabilmesi için iyi bir antrenman çeşidi.
- (bkz: patronun sözlükten mesaj atması)
- kısaca (bkz: patron gözetlerken giri girmek)
- kendi kendine oral seks yapmak başlığı çarptı gözüme, ulan ne terbiyesiz bir sözlük deyip, gülümsedim, ne yazmış bu haytalar acaba diye açıp okudum bir iki giri. dur bende yazayim ufak tefek birşeyler diye düşünüp ilk cümlemi yazdım, devamını sonra getirmek üzere işime döndüm. sözlükle ilgili laf söylemeye yeltenen olursa "teknik terimlerin çoğuna sözlükten bakıyorum", "sözlüğü geyik ortamı olarak görmek sizin eksikliğiniz" gibi cevaplarım vardı o ana kadar.
patron sinsice yanaşmış, yaptığım işi izliyordu, ben ise kulağımda kulaklıkla, çalışkan, terbiyeli, edepli çalışan izlenimi yaratan biri olarak işimi yapıyordum. dur ulan devam edim şu giriye diye çat diye açtım yeniden sözlüğü. sözlüğü açmamla patronun beni konuşturduğunu farkettim, kulaklığı çıkarırken sözlüğü kapatamadım.
- hangi sözlüğü okuyorsun bakim, aa itü bizim üniversite... kendi kendine oral seks yapmak mı ?. o neymiş ya?
+eeee harbiden bu ney ya, ehehe ,
-neyse unutma bir saat sonra alacam senden işi
-tabi tabi, bitti zaten, yollarım birazdan.
hiçbirşey eskisi gibi olmıyacaktı. beni her sözlük başında görüşünde " vay sapık, şimdi neler yazıyordur allah bilir" şeklinde düşünecek diye, adamı kontrol etmeden açamıyorum sözlüğü. ve şu diyolag geçiyor aklımdan;
-ne zaman baksam sözlüktesin
+teknik terimlerin çoğuna sözlükten bakıyorum
-evet biliyorum, gerçekten farklı bir teknik kendi kendine oral seks yapmak.
ayıp ulan.
|