patlican   

adana çık aradan

1. www.patlican.com.tr adresinden görülebilecek yeni bir popüler gençlik portalı..
    ayrıca (bkz: patlayacaksın) (bkz: güzel türkçe)
    (vikartindur, 08.06.2007 09:34)

2. tikky türkçesi ile hayata geçirilmiş gençlik portalı.

ayrıca babaannemim patlıcan diyememe şekli.
    (headbanger, 12.06.2007 16:26)
  3. dün akşam telefonumda 1 mesaj alındı yazısından sonra gönderen kısmında karşıma çıkan sebze..
    tamam insanları garip isimlerle kaydettiğim de oluyor ama hiç patlıcan diye birini kaydettiğimi hatırlayamayarak önce bir telaş ardından reklam mesajı olduğunu anlayarak rahatladığım hede
    (karışmasınkimselerbana, 12.06.2007 16:30)
  4. aveanın sponsorluğunda medya reklamları ile gazlanan tırı vırı site.
    (ikitanetopkapıuzatırmısın, 14.06.2007 16:19)
  5. son yüklenenlerde dj akmanı görünce ekrana bakmadan kapadığım site ayrıca çok göz yoruyor.
    (ruhani oyun havaları, 14.06.2007 16:27)
  6. avea kullanıcılarının üye olduklarında her yöne 100 sms kazanabildiği güzel oluşum. arada bir "siksok paketi, çılgın atın, çok deli eğlencez" gibi mesajlar gönderse de silersin gider nedir yani.
    (olahabeoy, 15.06.2007 10:33)
  7. türkçenin amına koymuş garip şey.

(bkz: patlatcam)
    (leo, 15.06.2007 12:29)
  8. benim nickimi kullanan bir üyeye sahip oluşumdur. amacı nedir anlamadım bu kişinin. işin sinir eden yanı site öyle performans fakiri ki mesaj bile atamıyorum adama.

ulan bu kadar mı meşhur, popüler oldum a.k. millet nickimi kullanıyor... kimsin lan sen!
    (sycrone one, 15.06.2007 13:14 ~ 13:16)
  9. türkçeyi ne hale getirdiniz siz diye attığım elektronik postaya şu şekilde otomatik yanıt veren sitemsi

bize yazın...türkçeyi ne yaptınız‎
    kimden: biseydicem@patlican.com.tr
    gönderme tarihi: 01 ocak 0001 pazartesi 02:00:00
    kime: leo@xxx.com

sevgili. leo,

gönderdiğin mesaj bize ulaştı. en kısa zamanda değerlendircez.

patlican.com.tr

(bkz: döncem ben sana)
    (leo, 16.06.2007 00:15)
  10. avea kullanıcılarına her yöne 100 sms veren yeni sanal pezevenk. yonja hesabı..
    üye olup, bedava sms'leri alıp siteyi gönül rahatlığıyla terkedebilirsiniz.
    (tripten tribe kosuyorum, 21.06.2007 11:59)
  11. masstival ana sponsoru olup, "birden bire hayatımın tümü oldun, gecelerime kabus gibi doğdun!" luk bir jingle'a sahip olan avea şeysi.
    şöyle tarif edeyim ki;

"patliiiiiycann patliiycannn,
    patliiiycaaaan patliican!"

bir de "edecen, girecen"li pankartlar hazırlayıp sonuna "hede yapıcan, patlican!" yazan ilginçlik. yani dediğini yaparsak her türlü patlayacağımızın kesin olduğunu iddia eden oluşumdur.

bu aralar köylü türkçesi modaymış hanım? duydun mu?

(bkz: genç kızların sevgilisi)
    (poil de carotte, 19.07.2007 20:25)
  12. bana ve tüm avealılara 100 sms hediye eden site
    (hacker23, 20.07.2007 02:52)
  13. ismi ile gayet iğreti duran enteresan portal. patlican matlican (bkz: anladın sen onu)
    (piti, 20.07.2007 03:21)
  14. türkçe katillerine inat; www.patlamayacagiz.com
    (abcçdefgğhıijklmnoöprsştuüvyzkızlargeveze, 25.08.2007 04:20 ~ 04:20)
  15. sabahın köründe gelen mesajıyla avea'ya küfrettiren olay.

"şarkını çalican, söylicen. videonu çekip patlican.com.tr'ye yüklicen, oylamaya katilican. kazanırsan konserde sahnede patlican!"

ismail yk'dan geliyor. haydin, hep birlikte (bkz: allah belanı versin)
    (arkhe, 25.08.2007 05:19)
  16. buna rakip olarak jackson isimli bir gsm hizmeti başlattım dün itibariyle. şimdilik kapsama alanım bizim mahalleden ibaret olsa da bir gün tüm türkiye'nin anasını ağlatmak için umudum var. *

beyaz muşamba üzerine kırmızı yağlı boyayla yazıp evimin balkonuna astığım "türkçeyi kafasından kavrayajackson, domaltıjackson. sikejackson sikejackson sikejackson, sonra bırakıjackson.." reklam mottosuyla harekete geçtim. evet belki şivesel olarak kuşum aydın havası var, ama sempatik bence çok şirin falan ya.. ilk kampanyam da - kıt kaynaklar sonucu mecburi mahalli hizmet sebebiyle - şöyle;

"yiyip yiyip patlijackson! köşedeki berkecan usta'nın yerinden bir dürüm alıjackson, ayranını bedavaya getirejackson. nasıl mı? amcik yazıjacksın, yazarsan 17 ekime kadar, yazman sikime kadar 3131'e ücretsiz mesaj atıjackson. "

aslında başka bir kampanya için de michael jackson'i kafalayabilirsem şahane laf esprilerim de hazır ama, dur bakalım..
    (jugis nomen, 11.09.2007 17:15)
  17. kırk yıllık bir alana bir bedava pizza kampanyasını kendi promosyonu gibi sunan gereksiz oluşum.yemeksepeti bunu 4 yıldır yapıyor hatta pizzalar gecikirse bi alana bir bedava ikisi de bedava promosyonu bile var.siz önce hat kesilmeden konuşmamızı sağlayın da biz karnımızı doyururuz.
    (ocimen, 14.09.2007 10:34)
  18. iftarda yemek yemeği abartan kişiye kullanılan bir durdurma cümlesi...
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 14.09.2007 10:37)
  19. allahın günü spam sms gönderip insanı bezdiren iğrenç ötesi amerikanvari pazarlama boku.

o değil de ben bu boku kimin sıçtığını merak ediyorum
    (gomünüst, 10.01.2008 11:15)
  20. iğrenç bir reklam jingle ına sahip, ne olduğunu hala anlayamadığım kampanyamsı bir şey. ne olduğu çok umrumda değil de reklamları artık yayınlanmasın, sabahın erken saatinde ses tellerini kopartırcasına bağıran o sinir bozucu sese tahammül edemiyor insan.
    (pinkwings, 10.01.2008 11:52)
  21. 100 mesaj hakkı mı ne vermişlerdi üye olurken sitelerine, ha işte o üye olunan güne nalet ettiren bir oluşummuş.

lan, hergün en az 4 spam mesaj yollanır mı be?! "hay lanet olsun, silin numaramı sistemden" diyeceğim fakat üye olurken kabul ettiğim şartnameyi çıkarıp koyacaklar önüme. hukuğu bazen sevmiyorum böyle tıynetsizler yüzünden.
    (sycrone one, 03.06.2008 18:42 ~ 18:48)
  22. 150 ve üzeri kontör yükleyen avea'lılara 3 saat şebeke içi beleş konuşma süresi vererek, beynimizde tümör oluşumuna katkı sağlamış oluşum.
    (kaçınkurbaası, 29.06.2008 17:17)
  23. bokum gibi bişey. isminden türkçe'nin ebesiyle sevişmesinden falan zaten en başından nefret etmiştim. ama geçen 3 saat verdi beleş kanım ısındı. canım türkçe'yi 3 kuruşa satmış gibi hissettim. çok şerefsizim lan ben. neyse. sevgilim insanı kontör yüklicek dedim dur seni de patlican yapalım sen de 3 saat al aşkısım ben bi üye yapıyım seni dedim. üye yaptım. kendi ellerimle profilini doldurdum falan. 3 saat bedava konuşcaz diye. ulan üyelik işlemler bi bitti ana!! arkadaşlık sitesi lan bu. arkadaş ara yok resimlilerde ara erkek ara bayan ara. kendi ellerimle sevgilimi arkadaş arama sitesine üye yaptım lan. duygusal olarak çökmüş durumdayım. öyle bokum lanet birşeymiş. verdikleri 3 saati iade için telefon ettim siktir edin dediler siktir ettim. ama arkadaşlık sitesi ya b...çok utanıyorum daha fazla saçmalayamayacağım sorry kib byes.
    (thisrock, 26.08.2008 11:44)