|
|
- before sunrise adlı filmde jesse wallace* tarafından oldukça farklı ve güzel bir biçimde betimlenmiş olan çocuktur. jesse, celine'e anne ve babasından yeteri kadar ilgi görmediğini anlatır lunaparkta dolaşırlarken. "hani bilirsin istenmeyen çocuktum, şu kaza eseri olanlardan yani" der. "fakat bunu pek takmıyorum, hatta bunu bana bahşedilmiş bir armağan olarak görüyorum. düşünsene hayatının kimse için bir önemi yok, kimse senden birşey beklemiyor. tamamen sana ait bir hayat! işte bu yüzden yaşamımın benden başka kimseye ait olmadığını bildiğim için; her dakikasından zevk alarak yaşıyorum ve bu yaşamımı benim için daha değerli kılıyor" diye ekler
aynen jesse'nin anlattığı gibi bir çocuk olmaktır patlak prezervatif çocuğu olmak. bağımsız, özgür ve orda olması planlanmayan.
ve büyüyüp avukat olduğunda da durex'i mahkemeye verecektir muhtemelen.
(bkz: ukteydim doldum)
- potansiyel sahibi, olası küfür.
- (bkz: iş kazası)
- (bkz: ajdar yırtık kondom çocuğu)
(bkz: ender)
(bkz: ajdar a diss)
- sen bir hata sonucu dünyaya geldin evladım istenmiyordun yani, bunu ögrenmen seninde hakkın gibi konuşmaların olabilceği, prezervatifin şerefsizliği sonucunda meydana gelen çocuk
- (bkz: bruce dickinson)
- - anne ya beni neden doğurdun?!
- bir kaza oldu yavrum, büyüyünce anlarsın
- kızılderili çocuk dedesinin yanına yaklaşarak:
- dedeciğim bizim isimlerimiz neden acayip acayip?
diye sormuş. dedesi de:
- bak evladım bizim isimlerimiz o doğumla ilgili olaylardan esinlenmiştir. annen ablanı yeşil vadide doğurduğu için adı yeşil vadi diğer ablan doğarken ay tutulması olduğundan onun adı da tutulan ay dedikten sonra çocugu kucagına alarak
- anladın mı patlak prezarvatif
der.
|