|
|
- -biliyorum benim söylememle olacak işler değil ama- öss 2007'de tüm kalbimle başarılar dilediğim insan.
4. nesil yazar kimliğini de unutmamak lazım. hoşsohbet arı diyesim gelmedi, üzgünüm. (kelimelerin iticiliği yüzünden... yoksa senle bir alakası yok)(arkhe, 14.06.2007 20:57)
- öss yüzünden eli ayağı birbirine dolaşan,sağını solunu karıştırmaya başlayan kader arkadaşım olan yazar..bu şarkı benden tüm kader mahkumlarına..
(eldar, 15.06.2007 20:24)
- öss 2007'ye benim gibi girecek olan yazardır. kafasının allak bullak olduğu girilerinen aşırı derecede bellidir. (bkz: @1578859) umarım istediği bölümü kazanır ve bu belaya bir daha bulaşma vizeydi, finaldi, yaz okuluydu (allah korusun *) onlara kafa yorar. kendisine sınavda bol şans dilerim ve emeğinin karşılığını alır..
- öss puanını 270 olarak hesaplayıp bunu beğenmediğini dile getirecek kadar yüzsüz, yüzsüz olduğu kadar da şeker bir insan.
kendisine tavsiyem bütün yazını pişmanlıkla değil de eğlenerek geçirmesi olur şu saatte.
öhm öhm.. tecrübe böyle bişey işte.(arkhe, 18.06.2007 02:48)
- bu aralar giri/zaman oranı çok düşük olan.yazı yazmaya üşenen.sürekli okumayı yeğleyen, bildiklerini 70milyonla paylaşmayan, üşengeç, günlerdir evden dışarı çıkmayan, bilgisayar karşısında pörsümüş, avanak arı...
- sürekli istanbul'a gitmesi için gazladığım ama egeyi kazanarak daha biraz buralarda takılacak olan alemlere akma potansiyelini bir türlü realiteye çeviremeyen uzun sırık yazar.
- aslanlar gibi organizatör...
izmir'in medar-ı iftiharı...
(bkz: tantuniyle yanalım sonra bira olup akalım zirvesi)
- bilgi sahibi olmadan zirve sahibi olmuştur.
- 3 ay sonra ilk kez dikkatimi bir noktaya 2 saatten fazla vermiştim.dolayısıyla balon gibi bir kafayla çıkmıştım muafiyet sınavından.kampüste biraz dolaştıktan sonra otobüs beklemek için durağa gittim.sonra o yaklaştı..siyah sweat'i ile..kulağında kulaklıklar ile..tanıyor gibiydim..gitti ağaca yaslandı.."kimdi lan bu?" dedim.sonra "naapıyorum ben lan..burası başka bi şehir nerden tanıyacam ki dedim"..fakat bir şimşek gibi çaktı aklıma..bu pasteteux'tu.nickini telaffuz etmeyi bile beceremediğim pasteteux'tu.izmir'de zirve oluyo mu acabe diye bakarken görmüştüm resmini.sonrası beyin fırtınalarıyla dolu bir süreçti.."tanışsam mı acaba..lan yanına gitsem ne diyecem ki?"en sonunda karar verdim tanışmaya...biliyordum...dünyanın en skindirik tanışma faslına imza atacaktım.hakkaten de öyle oldu...allahtan "eldar ne lan" demedi..beni ayaküstü göt etmedi..sonra ne mi oldu?ben 525'e..o naaptı bilmiyorum..
(bkz: bu da böyle bir anımdı)(eldar, 20.09.2007 14:59)
- @1975916 numaralı girisi ile "bugün benim doğum günüm" mesajını verdiğini düşündüğüm, kendisini uzaktan yakından tanımadığım ancak doğum gününü en içten dileklerimde kutladığım yazar kişi, arı.*
- nice yıllara demek istediğim doğum günü sahibi. tanımıyorum ama diyorum işte.
- dokuz eylül üniversitesi (ege üniversitesi de olabilir, emin değilim) makine mühendisliği bölümündeki öğretim hayatına yeni başlamış olmasına rağmen dersleri fena halde hafif bulan yazar... daha kallavi, daha böyle ne bileyim kodumu oturtan dersler bekliyormuş-istiyormuş...
zeki çocuk...
boşa demedik "izmir'in medar-ı iftiharı" diye...
- hakkındaki ilk giriyi görmemin ardından nerde okuyor diye merak ettiğim son giriyi okuyunca da merakımın giderildiği yazar. nesildaş, hoşgelmiştir.
- bana abimsin ayağı yaparak yağ çekmeyi seven insan. şaka bir yana yeni başladığı üniversite hayatında sınıfındaki kızların azlığından mıdır yoksa calculusun soğuk nefesinden midir bilinmez dalgın bakışlarla kendini donatmış ancak msndeki aktif hayatı ve çeşitli girişimleri nedeniyle üni hayatına iyi bir giriş yapacağını düşündüğüm kişi(yani ilk ayları saymıyoruz). her şey iyi güzel de rivayete göre deprem olsa onunla telefonda konuşamazmışsınız. o kadar derin kişi yani.
- ara ara uzun uzun mesajlaştığım izmirli.
tutunacak idealleri var, adım gibi eminim ki gerçekleştirecek. kısa zamanda içine düştüğü keyf-i rehavetten (kelime de türetiyorum bak senin için!) kurtularak, türkiye'deki az gence nasip olmuş konumunu sonuna kadar kullanacağı günleri ben şahsım adına merakla beklemekteyim, takipteyim.
muhabbeti sarar, laf lafı açar. deneyin seveceksiniz. (hiçbir girimde böylesine smiley kullanmak istememiştim.)*
bu arada unutmadan çok önemli bir ayrıntı:
kendisi naturalizm ve modernizm akımlarını sentezlemekte ustadır, yakında avrupa kıtasına transferini sağlayabilirsek fikirleri ve yeteneği güzelim memleketimizde harcanmayacak, çevresinden tuhaf tepkiler yerine tebrikler toplayacak ve ülkemizin ismini tüm dünyaya yayacaktır. fakat işin trend boyutunda kendisine yardımcı olmak gibi bir teklifim var buradan onu duyuruyorum. renkler ve moda konusunda, modanın başkentini görmüş geçirmiş biri olarak konsept danışmanı mı menajer mi işte her ne olunuyorsa olurum, gönüllüyüm.
o işini bilir zaten.
|