şu internetten film indirme olayı sayesinde vizyona girmeden önce izleme şansı bulduğum bir filmdir. şu an filmle ilgili yorum yapmayacağım ama esasında da sonunu pek anlayamadığım bir filmdir.
amerikan yapımı anne hathaway'in başrolünde oynadığı filmdir. filmde giriş vardır fakat gelişme yoktur direk sonuca bağlanır ve izleyicide 5. dakikadan son 10 dakikaya kadar salondan kaçma isteği uyandırır. tavsiyedir, kişisel görüştür fakat yine de gidip paranızı ve vaktinizi boşa harcamayınızdır.
kolpa sixth sense denebilecek, çakma gerilimlerden oluşan, yeter yahu bıkmadınız mı artık bu tür filmleri çekmekten diye haykıracağınız film.
zaman kaybı.
değil izlemek, hakkında bir şeyler yazmanın bile zaman kaybı olduğu, son yılların en gereksiz ve bir o kadar da kolaj bir senaryoya sahip koftiden film. ornitorenklerin belgeselini yapsalar daha keyifle ve merakla izlenirdi bence.
sixth senseyaptı bunu. the othersda yaptı. bu film de sanki az yapılmış gibi bir daha yapmayı denemiş ve becerememiş. tarzında bu kadar iyi örnekler varken ve vasat olacağını bile bile, neden böyle bir işe girişirler anlam veremiyorum. ayrıca bir çok hata ve boşluk bulabilirsiniz filmde. örnekleriyle karşılaştırmayı bir kenara bırakın kendi içinde başarısız. tutarsız. gereksiz.
yapılan 10 yoruma baktıktan sonra, başlamış olduğum illegal yollarla indirme işlemini durdurup, bir güzel iptal ettiğim filmdir. ön yargı sanıyorum kimi zaman işe yarayan, cankurtaran birşey.
fena bir öpüşme sahnesi içeren film. anne hattaway'in performansından sonra ise sen hem acemi prenses kal o tarz filmlerde yer al demek isterim. genede insanı ölmeden önce neleri söylemediğine/yapmadığına pişman olacağını düşündürten bir film.
çakma altıncı his işte ve o çok eski sevdiklerinin eşliğiyle öteki dünyaya gitme klişesi. ölüyorsun abi, ne diyor donnie darko'da "herkes yalnız ölür." efendi olun, getirin şehadetinizi ölün kardeşim, meşgul etmeyin amerikan sinemasını. aşksa mesela, hayalet'i 1990'da çektiler zaten. "ölemedim ölemedim, cennete de gidemedim" diyen kısmın işlendiği film de var. bahsettim yukarıda. anne hathaway'i de bir get smart'ta sevdim, hep bi masum prenses halleri filan. olmamış yani.
ama adam yakışıklı, on numara yani. allah sahibine bağışlasın. (bkz: patrick wilson)
fragmanını izledikten sonra izlemeye başladığım filmdir.lakin fragmanı filmin tek heyecanlı sahnesinden yaptıklarından olsa gerek uzun süre ilginç bir şeyler olmasını bekledim,sonlara kadar ilginç hiçbir şey yoktu.zaten sonunda da şaşıramayacak kadar bilindik kurgularla karşılaşılıyor ve haz duymak imkansızlaşıyor.vasat bir film.