|
|
- tipik yurdum abazan forumlarının vazgeçilmeyen başlık örneklerinden. şimdi ufak, kontrollü deneyimize geçiyor, analizimizi başlatıyoruz.
- (bkz: o değil de bi ilhan irem vardı ona ne oldu)
- kime göre?
neye göre? sorularını peşi sıra sorduran soru cümlesi.
bakirelik iki bacak arasında mı diyen insan modeline göre: bakire olabilir
bakirelik iki bacak arasındadır diyen insan modeline göre : ohooo folloş olmuş o olm
gibi 2 farklı cevaba da gebedir bu soru.(viktorrap, 01.10.2007 23:37 ~ 31.10.2007 14:06)
- (bkz: soru cevap olarak itü sözlük)
- (bkz: değil)
- cevabı "muhtemel olmasının ihtimali olması söz konusu değil" olabilecek soru kalıbı
- (bkz: göz var, izan var.)
(pandaros, 02.10.2007 01:22 ~ 06.10.2007 14:24)
- (bkz: ben bilmem beyim bilir)
- (bkz: her kuşu siktin bir paris kaldı)
- "hepimiz paris hiltonuz,hepimiz bakireyiz!" dedirten soru..
(bkz: evet uykum geldi)
- cevabını bütün dünya halklarının kendi gözleriyle gördüğü sorudur. asıl olan bu kişinin neden dünya gündemini bu kadar işgal ettiğidir.
- yoğurdun beyaz mı siyah mı olduğu tartışmasından daha zorlu bir tartışmadır. bazısı açık ve saçık olan videoları savunup, "ulan 3-5 in lafı olmaz onlar sayılmaz" ya da " o videolarda dublor var abicim" derken; diğer arkadaşlar " oha gözüne dizine dursun" ya da " olum sahin k. bile buz gibi sulardan çıkıp gitmiştir" buna diyerek tartışmanın vıcığını çıkartıp, başta güldürse de sonra zaplatacaktır.
- herkesin bildiği ama sırf geyik olsun diye sorulmuş cevabı içinde olan soru.
(bkz: bakire değil)
- muhtemelen paris hilton un bakire olup olmamasıyla ilgilenen tek milletin ferdi, aynı zamanda da bekaretin toplumda kadınların sınırlarını daraltmak, kontrol altına almak üzere uydurulan bir tabu olduğunu düşünen biri olarak yine de cevap vereceğim,değildir efendim.
bekareti kadının namusu olarak gören türk erkeklerine duyurulur o size layık değildir,size şebnem schefer verelim.
- (bkz: kıyamet kopacak mı kopmayacak mı)
- (bkz: allah allah paris hiltonu kim sikti)
(bkz: allah allah kontesi kim sikti)
- "taşı suya atsak batar mı batmaz mı?" sorusunun cevabıyla aynı zorlukta cevaba sahip soru cümlesi.
|