paranın bulundugu yerden hızla uzaklasmak ve sotelenmek yeterlidir kanımca.yani bi çöp tenekesinin arkası olur bir apatrtman girişi olur bi lokanta olur..olurda olur..yeterki uzaklaş buldugun yerden..
(bkz: başlığı götünden anlamak)
parayı bulanın ihtiyacına göre değişecek durumdur.eğer abazansa kerhane ye gidelir.
+ya abi ben parayı buldum, kerhaneye gidecem
-eee git bana ne
+yav sence rus var mıdır?
-orta çağı bekleyeceksin biraz
+keşke parayı o zaman bulsaydım
-snif!
eski türk flimlerindeki zengin kadını kıskanan bayanlar doğru nişantaşına gider. her mağazaya girer, kucak dolusu paketlerle çıkar.taşıyamaz yanına hammal tutar.
hemen eve gidip birkaç ay ortalıktan uzak kalınmalı ve gelecekle ilgili sağlam planlar yapılıp yavaşça seçilmiş olan yeni şehir ve ülkeye yerleşilmelidir.tabii madem hayal kuruyoruz bari bulunan para birkaç milyon dolar olsun hesabından kaynaklıdır bu. yoksa arkadaşlarla toplanıp içip kutlamak en iyisidir.
insanın ilk önce bir ev alda sonra düşün sürteceğin yeri deyiveresi geliyor olsada daha kibar olup yanıt verelim, parayı bulunca ilk olarak gideceiğin yer isviçre bankasıdır.ardından keyfini sürebilirsin.
hanedan iskender. her ayın yedisinde gitmeyi planlarız, ama krediyi* kiraya ya da kredi kartına gömdüğümüz için bir türlü gidemeyiz. ama öbür ay gitcem lan, vallaha bak.