fotoğraflarını fotoğraf makinasıyla çekmeyi tercih eden insandır, başka da açıklaması yoktur. kimseyi de ilgilendirmezdir.
akıllı adamdır. alınca bir işe yaramıyor ki. kendimden biliyorum param olmamasına rağmen kalktım aldım 2-3 sene önce bir tane. ne sike yarıyor? günde iki kere şarj et, bu özelliğinden dolayı mp3 çalar olarak kullanama, üstüne çektiği fotoların kalitesi ortada. iyi bir kameralı cep telefonu alacağın paraya, al bir fotoğraf makinesi, bir mp3 çalar bir de 80 liralık renksiz ekran telefon. oh mis. konuşturuyor mu? konuşturuyor. e problem yok o zaman.
telefonu yalnızca iletişimin aracı olduğunu kavramış insandır. parası varsa zaten kamerasını da fotoğraf makinesini de alır.
panelimize bekliyoruz; tüketim kültüründe itüsözlüğün yeri ve önemi
kameralı cep telefonu bir yana
cep telefonu dahi almayan insandır. insanın özgürlüğünü kısıtladığını düşünmektedir.
en asil duyguların insanıdır.
üç kuruş parası olup gösteriş uğruna son model cep telefonu kullanan insandan daha aklı başında olan insandır.
çalındığında canının yanmasını istemeyen insandır.
telefonla mesaj atabilsin,arama yapabilsin yeter diye düşünen insandır.adı üstünde cep telefonu...
taş olası insan. (kızsa daha bi taş olsun)
kapitalizmin dayattıklarına boyun eğmeyen insandır. telefon telefon olarak kullanılmalıdır mottosunu özümsemiş insandır. fotoğraf çekme ihtiyacı duyduğunda, buna uygun gerekli aracı alabilecek olan insandır.
iphone kullanan insandır muhtemelen.
karizmatik ve en azından entellektüel gözüken insandır
birde parası olup çift kameralı cep telefonu alan türleride vardır bunların.
(azwepsa, 21.07.2008 15:50 ~ 15:51)
işleve önem veren insandır. eminim bir çoğumuzun cep telefonunda mp3 ünden tutun, kamerası şusu busu milyon tane özellik vardır. ama merak ediyorum kaçımız bu özellikleri ve ne sıklıkta kullanıyoruz? ben bluetooth denen özelliği en son beş altı ay önce kullanmıştım sanırım, bir gün olsun cep telefonumu çıkarıp orayı burayı görüntülediğimi de hatırlamıyorum. ama bu özelliği günün her anında(tuvalete girdikleri anlar dahil) manyaklık derecesinde fotoğraf düşkünü olan insanlar çılgınlar gibi kullanıyor onu çok iyi biliyorum.. fotograf desen fotoğraf makinasının kalitesinde fotograf çeken cep telefonu bilmiyorum, cep telefonlarının kiminde kendini arka plandan ayırt etmekte zorlanıyorsun, kimi karanlıkta kötü çekiyor, kimi bulanık gösteriyor.. cep telefonuyla müzik dinlemekse saçmalık bence. mp3 player dediğin, ı pod dediğin sürekli çantamızda hazır bulunuyorken, cep telefonundan çıkan cılız ses ne ki? amaç telefonu sürekli sarj pozisyonunda kullanmaksa anlarım..
parasını muhteşem kamera ve fotoğraf makinalarına yatıran insandır.
tam tersi vardır bir de ve malesef vardır. parası olmayıp da çoluğunun çocuğunun rızkını son model cep telefonuna yatıran vardır. kullanmayacağı bir sürü özellik için milyarlara varan paraları harcar. en basitinden bilgisayara atmayacağı resimler için ( yani çözünürlük önemli olmuyor fazla ) 5-10 megapiksel kameralı telefonlar alır. ya da kullanmayacağı halde gprs i geçtik wlan lı telefon alır. ne işine yarayacağını kendisi de bilmez, arkadaşlarına gösterir övünür durur.
(bkz:
parası olmayıp kameralı cep telefonu alan insan)
telefonun eskiden sadece konuşmaya yarayan düzgün bi alet olduğunu bilen insandır.
ruh sağlığı yerindedir fakat toplumdan dışlanır kabul görmez
o yaşasın gerisi ölsün
telefonon bir hava atma aracı olmadığının farkına varmış insandır.
kameralı telefonu olup içinde 1 tane bile resim vs olmayan insanın aklı başına önceden gelmiş halidir.
var olan telefonu kendine yettiğinden bu harcamayı gereksiz bulmakta onun yerine şu kadar kitap alırım diyendir.