belki ilginizi çeker
  1. · izmir akustik performans zirvesi
  2. · adem ilhan
  3. · little toy gun
  4. · izmir akustik performans zirvesi
  5. · aşkın formülü
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · marjinal isim meraklısı aile
  3. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  4. · tunceli alevileri dinsizdir
  5. · domuz gribi
  6. · kemal kılıçdaroğlu
  7. · itü sözlük
  8. · mehmet akif çiftçi
  9. · tanrı

paramour  

1. adem sevgisinden ötürü beni mutlu eden bir yazar.
    (joeninmemeucu, 21.05.2009 01:33)
  2. (bkz: adem ilhan)

edit: hayır okuyunca benim aklıma havva'nın adem gibi geldi de bir an.
    (paramour, 21.05.2009 18:41 ~ 18:42)
  3. izmir akustik performans zirvesi'nde little toy gun'ı güzel söylemiş olan yazar.

bir köşede sessiz sakin oturuyordu, sonra baktım sahnede sertab erener şarkısı söylüyor. o bakımdan, küçük sertab demeyi uygun gördüm kendisine.
    (lovestarved, 14.06.2009 20:32 ~ 20:33)
  4. izmir akustik performans zirvesi'nde tanıma fırsatı buldum kendisini, iyi ki de tanımışım. bana göre mükemmel bir sesi var çok takdir ettim kendisini gerçekten. ilk defa bir vega parçasını * abartısız süper söyleyen ilk insan bu benim tanıdığım. kafasını okşayıp takdir ettim zaten bu yüzden kaç kere * iyi ki tanımışım..
    (ne fatih öldü mü olamaz olamaz kesinlikle olamaz, 15.06.2009 01:18)
  5. nasıl başlanır nerede bitirilir bilmiyorum. zaten olayın başlangıcı da nasıl başladı o da bir başka hikaye. ancak birini sevmenin sadece el ele dolaşmanın, koklaşmanın ötesine de taşımanın bir yolunu kanıtlamış kişi. insanı sadece insan olduğu için ve size karşı olan sözleriyle de sevebileceğinizi öğretiyor. sevgililer gününün sevgi ve saygı olduğunu da göstermiştir. kısacası sevdim ben bu yazarı. 11.11 i kolay ve basit bir tarih olduğu kadar güzel bir tarih yapmıştır kendisi. istenen olmasa da istediği için bile teşekkür ederim. *
    (gone with the sin, 11.11.2009 22:13)
  6. şu an bana katlanandır. çok ilginç herkes yapamaz bunu. *
    (gone with the sin, 17.11.2009 22:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil