bir tabak makarna için hayatından istenilen miktarı takas etmeye hazır bir makarna sever insandır kendisi.
verilen bütün makarna sosu tariflerini zaman içinde deneyecektir ama jüri özel ödülünü bana kendi gayretleriyle makarna sosu tarifi yazan yazarlara vermek istiyorum. ne de olsa uğraştırdım.
bir sonraki saçma duyurusuyla, bizi izlemeye devam edin anacığım..
nickinden dolayı kanım ısındı (kendimce sebebi var). du bakalım neyin nesi görcez. okudum bir kaç girisini. eğlendim. ama henüz ısınıyor. alışınca daha güzel şeyler çıkaracak ortaya eminim. ayrıca hibrit otomobil ve kasırga gözü hakkında daha çok şey öğrendik sayesinde.
edit: altıncı nesil yazar. hoşgelmiş. kucaklarım ben böyle paradoksu...
zenon'un (bkz: xenon) adamıdır; "farmösetik" nesildaş yazardır.. orda burda (bkz: nick altı) aleyhime atmaktadır. sıktırıcam topuklarınadır... kaplumbağalarla oklarla filan kafayı bozmuştur. bi de çayla... güzel çay demlediği söyleniyo. henüz içmedim bilemiyorum..
beraberce gezme kararı aldığımız yakışıklı (öhöm) marco polo. efendim ısparta senin, zambiya benim, sürtmenin keyfine varacağız birlikte. yalnız içkiler çalışandan olsun, anlaştık mı?
şu boğucu günde yüzüme gülücükler kondurmuştur, varolsun!
www.kusursuztako.blogspot.com'da keyfince paradoks yaratan ve kelimelerden cümleler kurabilen birisidir kendisi. eğlencelidir, komiktir, keyiflidir ve bu üçü bir aradalık her zamanki halidir.
ben tanıyorum, çok seviyorum kendisini.
zaten bir tanıyan pişman bir de tanımayan.
az tanıyanlar muaf bu durumdan...